Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да изберем детска рокля за всеки официален повод?
Автор: Екип Varna24.bg 17:12 / 26.07.2023Коментари (0)792
©
Много родители изпадат в затруднение, когато трябва да изберат детски официални рокли спрямо различни поводи, на които ще присъства момиченцето им.

За какви поводи да закупим детска рокля?

Съществуват много поводи за които един родител да закупи официален тоалет на малката си принцеса, за да бъде облечена подобаващо за събитието.

За изписване

Когато се изпишат майката и бебето, по традиция те са посрещани от роднини и близки на семейството на входа на родилното отделение и се снимат с тях.

Тогава момиченцето бива представено за пръв път пред света и то трябва да е добре облечено. Най-подходящите облекла за изписване, с които може да бъде облечена принцесата са комплекти, които включват боди, обувчици, лента за глава и разбира се рокля.

Рожден ден

Когато се избира детска официална рокля за рожден ден е много важно да се знае дали е за личен повод или за ходене като гост.

Традиционно рожденичката трябва да бъде с най-красивата и впечатляваща рокля, която да не бъде заслепявана от тези на гостите. Облеклото ѝ трябва да е кокетно, но не и прекалено. За да се избегне това е хубаво акцентите по облеклото на рожденничката да не са повече от два.

Ако момичето не трябва да е център на внимание на събитието, то трябва да бъде облечено с рокля, в която да се чувства красива. Препоръчително е да е семпла, а ако е с тюл, да не е многослоен.

Кръщене

Церемонията на Първото тайнство е изключително важен момент както за самото момиченце, така и за роднините му. Затова е изключително важно то да бъде облечено подобаващо за повода.

Момиченцето трябва да бъде облечено с детска официална рокля в бял цвят, като е добре да няма много елементи по нея. Ако е достатъчно малко, може да бъде облечено в боди-рокля, която се сваля по-лесно за потапянето.

Сватба

Ако момиченцето е поканена като гост, трябва да се вземе предвид, че булката е центъра на вниманието и тя трябва да е единствената облечена в бяло за повода.

В случай на следобедна церемония, която по традиция е по-небрежна, детската официална рокля трябва да е по-изчистена, като е препоръчително да се избягват моделите с тюл.

При положение, че сватбата се проведе през вечерта, по обичай тя е по-официална. Тогава детето може да се облече в по-шармантно облекло.

Семейно тържество или събиране

Семейните тържества по традиция са по-скромни, но това не означава, че момиченцето не може да изглежда красиво за повода.

Добре е роклята да не е обемна и да има свеж мотив по нея, който да подчертава лъчезарното излъчване на детето. Изключително подходящи са моделите с колан, който да допълва избраното за повода облекло.

Детски партита

Няма момиченце, което не харесва партита и да не се подготвя предварително за тях.

За такива официални поводи са подходящи детски рокли с по-обемен тюл.

В последно време се наблюдава тренд на черни детски официални рокли при тези партита.

Първи учебен ден

Първият учебен ден е значим момент за всяка първокласничка и всеки родител иска тя да изглежда великолепно.

Най-подходящите облекла за този повод са едноцветните, без тюл.

Семейна снимка

Все повече млади семейства се включват в тренда да си правят семейни портрети, като е важно за тях всички да са добре облечени и представителни.

За младите дами е желателно да носят по-изчистена дрешка, която да не разсейва от лицето на детето.

За бебетата е по-подходящо да са облечени с рокля с по-обемен и ярък тюл, който е в различен цвят от горната част на дрехата, за да се привлече вниманието към най-малкия член на семейството.

Когато се прави портрет за Коледа е най-подходящо да се избере червена рокля.

Във всеки от посочените случаи трябва да се обърне внимание дали момиченцето ще е на открито или закрито и в кой сезон се провежда събитието. Това е важно, за да не е прекалено хладно или прекалено горещо на момиченцето с избраната за нея официална дрешка. Също така тя трябва да е удобна за носене.

Все повече родители се доверяват на магазинът за детски дрехи Carnivalkids.com, когато търсят тоалет за важен повод, на който ще присъства малката им принцеса.

Сайтът им разполага с удобен филтър, който сортира детските официални рокли спрямо цветове, акценти, размери, материя и за кой сезон са подходящи, за да може всеки родител лесно да намери най-подходящата дреха за момиченцето си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Европейски избори 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: