Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черно море и Ботев оставиха развръзката за реванша
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 07.11.2013Коментари (60)1166
© Bulfoto
Черно море и Ботев завършиха наравно 0:0 в първия мач от 1/8-финалите на турнира за купата на България. Така двата тима оставиха всичко за реванша на "Христо Ботев", който ще се играе на 17 ноември. 

Двата отбора изиграха двуостро първо полувреме. Най-доброто положение се откри пред вратата на Китанов в края на полувремето, когато Анисе изскочи от втора позиция и с глава отправи хубав удар, но стражът на домакините успя да избие в корнер.

Неприятен инцидент имаше на полувремето на мача във Варна. Двама от агитката на "канарчетата" са излезли от стадиона, за да си купят храна и напитки от близкия магазин. На връщане обаче полицаите не са ги пуснали на стадиона, обвинявайки ги, че са пили алкохол. В знак на солидарност със воите събратя, цялата агитка на "жълто-черните" напусна стадиона и не изгледа второто полувреме.

През второто полувреме битката продължи, но чистите голови положения липсваха. 

Черно море - Ботев 0:0

Черно море: Китанов, Емилов, Котев, Александров, Венков, Бергонси, Паланков, Окоро, Бакари, Райков, Г. Илиев

Ботев: Стаховяк, Христов, Спокел, Джинич, Артур, Иршак, Сърмов, Вандер, Ромарио, Анисе, Костов (Валери Домовчийски, Иван Цветков)



Още по темата: общо новини по темата: 64
16.05.2014
05.04.2014
08.03.2014
17.11.2013
17.11.2013
17.11.2013
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не стават мачове на този стадион. Същата работа беше мача Черно море-Славия, само тичане, бутане, кюскане! Отделно, че идеите ни не са много, и не стигаме до голово положение. Сега като проблем се появи не реализирането на положенията, каквито имахме в изобилие срещу Щутгарт, Зрински, дори като гости, и ни липсваше головият нюх, примерно на Цветков. В мачовете с Черно море, с Литекс, с Гоцето, с Левски, с Локо Сф, преди това с Черно море, с Берое, играта с едно докосване, комбинации, двойни, индивидуалните пробиви по крилатата, изчезнаха. Неделев безспорно ни липсва, но с връщането на Цветков, Вандер, играта ни трябва коренно да се промени! Аз съм оптимист, и мисля, че и с тези играчи отборът ще тръгне напред!
0
 
 
За съжаление,няма и помен от играта ни в Европа.Няма го Тошко,няма го духа,мобилизацията....Хубаво има контузени,но какво стана със стила ни на игра,защо се промени с тези изсипани топки и дъги пасове.Това не е стила на Мъри,които той сам налагаше.Скоро всички футболисти ще са на лице,ще си влязат във форма,но имам чувството,че пак няма да намерим себе си.Дано г-н Цветанов се бръкне по-дълбоко,а ръководството да се отнесе сериозно към селекцията.Ножа така или иначе вече е до кокъл,нямат право на грешки!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.11.2013 г.
+3
 
 
Един хубав мач в събота от 14ч.: Локо Пд - Ботев, юноши до 17г.
-4
 
 
Време е да си тръгвате ,че за село най-късните рейсове са до 18;00 часа ,а след това ще тряа с волски каруци да се извозвате.Хахахахахахаха вие сте мега зле да заебете отбора по-средата на мача хахахахахахахахаха
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.11.2013 г.
+6
 
 
С наличните играчи - закономерно трудно бележим голове. Повечето, които влизат в игра не са и типични нападатели. Трябва ни спешно силен централен нападател! И то - чист централен нападател - голаджия! Тошко кажи-речи вече го няма. Вуйчо Ваньо е добър, но по-добре се чувства зад централния нападател. Вандер задължително трябва да играе по крилото. За мен Педро е тотално разочарование, Ромарио е една стъпка по-нагоре. Опитът на Стоилов да реанимира мъртъвците Сърмата и Домата е напълно неуспешен. Без непрекъснати и успешни атаки играта на отбора се обезличи. Затова често тежестта на двубоите се пренася в отбрана, затова и губим мачове. Всичко възможно трябва да се направи, но да вземем качествен централен нападател! Когато играем нападатално, тогава и заплахите за вратата са много по-малко. За другите постове-всички виждате кой как играе.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Ще ви цитирам Мъри след научаването на новият формат на първенството. ,,Запознат съм с това което ще се случи''.Тоест 38 мача за първенството плюс тези за купата.И съмишленици наистина няма как да не сте го разбрали.Целта на Ботев е ,,игра в ЕКТ'' ,,,като главна цел ни е купата на България''.Нещо да не е ясно на тези които протестираха след срещата в Гоцето.В България всичко се случва неслучайно.Вярата и Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре,не ще умре.Оставете Мъри на спокойствие,за да развие идеите които има.Той е професионалист ,а не лескар.Харесва ми с плана Лесни 20...,но не се осъществи заради мегаломанщината на един наш фен акробат на заменките
на 08.11.2013 г.
+1
 
 
Мъри изчака да си тръгнат феновете и пак пусна любимеца си Домо-да не губи форма явно :)
-2
 
 
Червените гащи са култови. Оставате в историята хаххахах
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: