Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Орлин Станойчев: Григор много се промени, подминава хора, които са му помагали
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 04.02.2018Коментари (28)5758
©
Смятам, че Григор Димитров и екипът му не са искрени и откровени с организаторите. Това е мнението на Орлин Станойчев, който първи от българите влезе в топ 100 на световната ранглиста. Те постъпиха некоректно към България. Не се прави така само ден преди турнира. И те го знаят. Ако наистина не можеш да играеш, откажи се седмица по-рано, за да дадеш възможност на организаторите да поканят други добри играчи, не само Стан. 

"Отношението на Григор към България е различно. В последните години той много се промени като човек. Подминава и не поздравява хора, които са му помагали. А човек не бива да забравя откъде е тръгнал. Никой не прави така. Жалко за децата и феновете, които имат възможност да го гледат веднъж в годината. Пак казвам, екипът му не е искрен с хората. Роджър Федерер никога няма да се откаже от турнира в Базел ден преди началото. Всички, които играят тенис, са наясно какво става. 

Никой не знаеше за травмата на Григор. В професионалния тенис винаги нещо те боли. Аз лично винаги съм помагал на Григор. Преди години моят бивш треньор по физическа подготовка Валентин Гроздев работи с него за ОФП. А Димитров не показва добро отношение към България. Не, не е коректно да се откажеш в петък. Едва ли някой номер 1 в друга държава ще постъпи така", каза бившият №1 на България. "Не подценявам Стан Вавринка, който има 3 титли от "Големият шлем" и е страхотен играч. Сигурен съм, че и през следващата година пак ще има турнир и добри тенисисти", смята Станойчев, цитиран от "24 часа".

Още по темата: общо новини по темата: 23
10.02.2019
07.02.2019
06.02.2019
05.02.2019
02.02.2019
29.01.2019
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Те много ще му се пишат "приятели"! Ако никой не го знае едва ли ще е така, ама айде...
0
 
 
А стига плюхте бе, вие сте много хубави! Какво направихте за България, че ще поствате такива простотии?
0
 
 
Всеки активен състезател получава контузии. Има случаи и Федерер, и Надал, да отказват турнир в последния момент. Даже Димитров може до последно да се е надявал да играе, но не са му разрешили. В този спорт има много пари за топ-играчите и на всеки, дори най-дребен физически проблем, трябва да се обръща сериозно внимание. Погледнете положението сега - има 5-6 топ-играчи с контузии, не играят активно от месеци, Надал също пак е контузен, също от Australian Open, Хьон Чун също отказа заради контузия нашия турнир, а беше се наточил да играе. Въобще, от мухата се прави слон - това малко домашно турнирче няма никакво значение, много по-добре е един българин да побеждава и да се доказва в чужбина, това много повече прославя България. Ето, дойде веднъж, взе титлата, всички бяхме щастливи - защо трябва всяка година да е тук, може да има и други планове? Организаторите защо си мислят, че той им е длъжен с нещо? Ето, сега има половин дузина родни леваци на този турнир, ходете да ги аплодирате, току-виж някой не загубил още в първия кръг. Какъв отбор за Davis Cup с тези инвалиди, къде да се бута и Димитров там - да си губи времето и, евентуално, да се контузи? Този Орлин Станойчев няма никаква титла от ATP, дори финал няма, нищо особено не е постигнал, по-добре да си мълчи, защото е "бай никой" в сериозния тенис.
-3
 
 
Преди миналата година,когато участва, пак се отказа и отиде 40 в ранглистата!!Тази година го чака същото ако не е бил искрен с България и народа и!!Всеки ,който си позволи да не участва за България губи енергията на страната си!Помните ли Бербатов и други футболистчета,които отказаха да играят за страната си??Какво стана с тях в последствие?
+3
 
 
Оставете го на мира! Коментираме, но колко от нас разбират от тенис? От тренировките му? От колко малък е извън България и въпреки това обича страната си! Нека и ние проявим самоуважение!
+1
 
 
И Пулев и Григорчо са от едно тесто омесени,как на двамата винаги преди да излезнат да играят им се случват винаги травми ,дали е случайно а???? Сега може спокойно да Гришонясвате и Пуленясвате, видя се какви лайна исраха,а Вие им целувайте г*за до побъркване.
0
 
 
Точно! За първи път да прочета коментар, който да съвпада с моето мнение. Да, постигнал е много, но някак не ми се връзва да говориш родния си език с такъв акцент! 🤔
0
 
 
Много е прав Орлин Станойчев,това е самата истина.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: