Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След успеха на "Влад": Вижте какво ни готви bTV през януари
Автор: Екип Varna24.bg 14:08 / 30.12.2022Коментари (0)911
След безапелационния успех на румънския сериал "Влад“, в началото на 2023 г. bTV започва излъчването на нова вълнуваща поредица от северната ни съседка. От 9 януари (понеделник), всяка делнична вечер от 21:00 ч., "Кланът“ (Clanul) обещава да завладее зрителите с изключително заплетен и непредсказуем сюжет, мащабни екшън сцени и първокласен актьорски състав. Сериалът проследява историята на двама братя, разделени в детството си, които се срещат отново след години, но като противници от двете страни на закона.

Тудор е неразделен с по-малкия си брат Павел, докато един ден момченцето не изчезва безследно, докато си играе на улицата. Години наред Тудор безуспешно се опитва да разбере истината за съдбата на братчето си, а за да се заеме лично с разследването, се посвещава на подготовката си да стане елитен полицай. В навечерието на завършването си той получава първата си секретна мисия – да проникне в най-голямата румънска престъпна групировка, известна като "Кланът“.

За целта Тудор разиграва зрелищна екшън сцена, появявайки се въоръжен на дипломирането на полицейската академия, след което е осъден фиктивно и отведен в една килия с човек, за когото се знае, че е член на мащабната мафиотска организация. Благодарение на специалните си умения, в затвора полицаят под прикритие бързо успява да се сприятели с него и да спечели доверието му, с което си осигурява безпроблемен пропуск за легендарния "клан“.

Там той моментално привлича вниманието на главния бос, който го взима под крилото си като доверено лице. В същото време Давид – друг млад възпитаник на програмата за обучение на полицаи, също се бори да се дипломира с отличен успех. В действителност обаче той е израснал в обкръжението на същия мафиот, в чиято банда сега е внедрен Тудор, а задачата му е да стане къртица на "клана“ в полицията.

Тудор бързо се досеща, че Давид е престъпник под прикритие, проникнал в системата с противоположна на неговата мисия, но всичко за него се преобръща на 180 градуса, когато разбира, че всъщност това е изгубеният му брат. Оказва се, че малкият Павел е бил отвлечен, за да бъде специално обучен за вътрешен човек на "клана“ в румънската полиция. Сега, години по-късно, Тудор и Давид се изправят един срещу друг от двете страни на закона в безмилостна битка, последиците от която ще държат зрителите в трепетно очакване.

Стартирал в Румъния през септември 2022 г., "Кланът“ надминава успеха на предшественика си – "Влад“, и се превръща в най-популярния сериал на канала от семейството на СМЕ – PRO TV – в северната ни съседка. Българските зрители ще се насладят на епизодите на наситената с екшън и драма поредица броени седмици след премиерата им там. Режисьор и сценарист на "Кланът“ е Ангел Дамиан, познат у нас като Адриан от "Влад“. В главните роли ще видим изгряващите звезди Денис Хангану и Мариан Олтяну. Те ще влязат в кожата на двамата братя Тудор и Давид, които съдбата събира и превръща във врагове.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: