Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Гонзо: За Черно море, Т.Янчев, Г. Илиев, за феновете и за Левски
Автор: Екип Varna24.bg 16:11 / 16.01.2013Коментари (0)2084
© chernomorepfc.bg
Старши-треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо даде обширно интервю за "Дарик", в което говори за това как протича подготовката на тима на Черно море, за селекцията, иска ли Тодор Янчев в отбора, как е Георги Илиев след операцията, има ли "Случай Иван Караджов", за подкрепата на феновете и дали е закрил тренировките след напрежението между Ернест Паломино и привърженик, за това какво чака Левски във Варна.

Как протича подготовката на Черно море и каква е организацията в клуба през погледа на старши треньора?

"Подготовката се развива нормално, заяви Иванов. Тренираме по два пъти на ден и натоварванията са по-тежки, общо физически. Работим и с топка следобед. За момента футболистите се справят добре, за момента. Нормално е за този период от подготовката на всички футболисти да им е тежко, но без физическа подготовка няма как да се играе футбол на високо ниво. Организацията в Черно море е на добро ниво. Всичко , от което имаме нужда, е осигурено от ръководството."

На какъв етап е селекцията на Черно море, по отношение на напускащи отбора и на нови футболисти?

"Напускащи няма да има, категоричен е Георги Иванов. При всички положения ще привлечем нови хора. Трябва ни още един вратар, а ако продадем Китанов, то още двама нови вратари. Трябват ни на още две или три позиции хора, които ги търсим. Вече имаме разговори с някои хора и чакаме развитие на тези разговори. Да, Тодор Янчев е един от тези хора, с които сме разговаряли. Тошко е добър футболист, с опит. Толкова години бе лидер в ЦСКА така, че всеки един треньор би искал да има такъв футболист в отбора си."

Търпят ли развитие отношенията между феновете на Черно море и наставникът на тима Георги Иванов и имал ли е среща с шефа на привържениците Иван Михайлов?

"Още от първия ден тук усетих,че имам подкрепата на феновете на Черно море, призна Гонзо. Доверието им и подкрепата им зависят от работата, която ще свършим и как отборът ще се представи през пролетта. Не е вярно, че тренировките ни са закрити. Това, което се е случило на тренировката, това са вътрешни неща, между феновете и клуба и ние сме ги оправили. Смятам тази тема повече да не се коментира. Имах среща с Иван Михайлов и на нея изгладихме с шефа на фен клуба всички недоразумения. Трябва тази тема да я забравим. Имаме подкрепа от фен клуба, от феновете, така че най-важното е футболистите да разберат, че тези фенове стоят зад тях и е нормално да изискват по- добри резултати през втория полусезон."

Има ли "Случай Иван Караджов" и защо си тръгна вратарят от Черно море?

"Иван Караджов беше освободен, заяви Иванов. Не смятам,че трябва сега да коментираме точно."

Как протича възстановяването на капитана Георги Илиев?

"С Гошо Илиев се виждаме всеки ден, сподели Иванов. Той тренира с отбора това, което може, но все още не е добре. Трябва да се изчака още една седмица с неговото възстановяване. По- добре той да е здрав, да се опитаме да го подготвим малко по- късно да влезе в подготовката, отколкото контузията да продължава да го мъчи."

Георги Иванов заяви, че не са предвидени контроли в България преди заминаването за лагера в Турция. Там ще се изиграят пет мача. След завръщането от подготовката в югоизточната ни съседка, Черно море ще изиграе мач с Нефтохимик Бургас, който ще е във Варна и ще стане официалното представяне на играчите пред публиката на тима.

Вървят спекулации около предстоящото гостуване на Левски във Варна и дали Георги Иванов на 100 % ще желае победата на "моряците" над бившия му клуб.

"Който познава Георги Иванов, значи знае, че той във всеки мач играе за победа, категоричен е Гонзо. И изобщо за всяко нещо, с което се захващам. Предстоящият мач не прави изключение. Защитавал съм интересите на Левски и съм ги отстоявал по всякакъв начин. Същото сега ще правя и с Черно море. Така че Левски го чака тежък мач във Варна."

Какво очаква Черно море като желание за постигане на определени цели през пролетния дял от първенството?

"Да съберем колкото си може повече точки, откровен е Иванов. Да подобрим играта ни, защото без да подобрим играта ни резултатите няма как да дойдат. Изоставаме много в класирането и целта ни е да се преминем, колкото можем по напред. Имаме да изградим един стил и един начин на игра на отбора, с който след като приключи първенството, а и с необходимите футболисти, да си поставим цели за новото първенство. В момента целите ни са колкото може да сме по-напред в класирането и да показваме по- добра игра. Няма какво друго да си поставяме за цел при положение, че сме на 10 място с 16 точки."

Във връзка с изпълнението на поставените цели, каква ще е ролята на привържениците на Черно море, според Георги Иванов?

"Ролята на феновете е много голяма, категоричен е Георги Иванов. Аз се надявам, че тези хора ще бъдат зад отбора и да изпитват удоволствие от това, което ще играе Черно море, защото това е най-важното. Футболът е игра, която да радва хората."



Още по темата: общо новини по темата: 142
04.04.2013
01.04.2013
22.03.2013
02.03.2013
01.03.2013
25.02.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: