Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черно море с ужасяваща загуба от Септември, Варна не помни такъв резил
Автор: Екип Varna24.bg 20:27 / 04.08.2018Коментари (3)6721
Черно море загуби от Септември с 1:5 в мач от 3-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Това бе първо поражение от началото на сезона за "моряците", които остават с актив от 4 точки. Столичани имаха късмета да открият резултата при първото си навлизане в наказателното поле на домакините. Борис Галчев изпълни бързо пряк свободен удар, при който даде дълъг пас към Александър Георгиев. Той напредна по лявото крило и центрира към малкото наказателно поле, където Крис Гади засече с глава за 0:1.

Пет минути по-късно варненци отговориха с опасен диагонален удар на Ндонгала, но топката профуча над гредата в аут. В 41-ата минута Септември удвои преднината си. Това стана след ужасяваща колективна грешка в отбраната на Черно море. Бранител на гостите изрита топката от своята половина, като се получи 60-метров пак към младока Здравко Димитров. Трима защитници в зелено-бяло не успяха да го спрат и той изскочи сам срещу вратаря Благой Макенджиев, преодолявайки го за 0:2. През второто полувреме резултатът набъбна до 0:3 отново чрез Крис Гади, Черно море върна един гол в 69-ата минута, когато Пламен Димов се разписа за 1:3. Гостите обаче имаха последната дума и вкараха още две попадения - първо вездесъщият в този мач Гади оформи хеттрика си, а Асен Чандъров от дузпа оформи разгрома.

Черно море игра в състав:

Благой Макенджиев, Юго Кононго, Даниел Димов, Пламен Димов, Георги Илиев, Петър Витанов, Жоржиньо, Атанас Зехиров, Мехди Фенуш, Георги Божилов, Аристоте Ндонгала.

Още по темата: общо новини по темата: 232
06.03.2020
09.11.2019
04.06.2019
30.05.2019
28.05.2019
27.05.2019
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на тодор
премахни филтъра

0
 
 
Todor Venkov това не е резил за футболистите и треньора на Черно море ,а това е срам и отговорност единствено на собствениците на този голям отбор,който те използваха за свои лични ползи.Унищожиха един отбор с авторитет и име.Колкото по -бързо го дадат на хора ,които обичат футбола,толкова има възможност да се запази Черно море!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: