Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Гришо и Надал направиха голямо шоу в Акапулко
Автор: Стойчо Генов 14:36 / 24.02.2020Коментари (0)949
©
Григор Димитров и Рафаел Надал направиха съвместна тренировка преди първите си мачове от турнира на твърда настилка Abierto Mexicano Telce, който е от категорията АТР 500 и е награден фонд в размер на 2 млн. долара.

Най-добрият български тенисист и световният №2 впечатлиха стотици зрители с разиграванията си. Двамата бяха посрещнати с бурни аплодисменти от зрителите на трибуните, а след заниманието раздадоха десетки автографи на феновете си. В един момент по време на заниманието на корта се появи и настоящият шампион от надпреварата Ник Кирьос.

Както е известно, Рафа и Григор се паднаха в една половина на схемата в Акапулко. Най-добрият български тенисист ще започне участието си в турнира срещу босненския квалификант Дамир Джумхур.

Срещата между Димитров и Джумхур ще се проведе в нощта на вторник срещу сряда българско време. Шампионът от 2014 и босненецът са трети в програмата на корт "Grandstand", но часовете още не са обявени.

Тъй като двубоите в понеделник започват в 00:00 ч., се очаква мачът Джон Иснър – Миша Зверев да е с точно този начален час. След него Феликс Оже-Алиасим играе с Алекс Болт, а после на корта са Григор и Джумхур. Това означава, че едва ли ще видим българина по-рано от 04:00 ч. наше време.

Димитров и Джумхур са се срещали четири пъти до този момент, като всички срещи са били печелени от българина. Димитров елиминира съперника на осминафиналите в Делрей Бийч през 2016, в Пекин година по-късно и в Куинс през 2018. Последната им среща бе във Виена миналия сезон и се оказа единствената, в която Григор не загуби сет от съперника. На осминафинал Димитров може да играе срещу Камерън Нори или Адриан Манарино, а на четвърт – срещу Стан Вавринка.

Надал ще има за съперник своя сънародник Пабло Андухар. Испанецът е поставен като лидер в основната схема и е водач в горната половина.

Григор Димитров ще се включи и в турнира на двойки, като негов партньор ще бъде Тейлър Фриц. Двамата излизат в първия си мач срещу Маркъс Даниел и Филип Освалд. Той ще започне точно в полунощ българско време в понеделник срещу вторник (24 срещу 25 февруари).

Още по темата: общо новини по темата: 75
23.12.2020
30.11.2020
23.11.2020
31.10.2020
30.10.2020
29.10.2020
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: