Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Гледайте представянето на Херо: Борбата ще е тежка, но имаме шанс
Автор: Екип Varna24.bg 12:57 / 29.11.2022Коментари (0)889
©
Отборът на Спартак 1918 Варна започва подготовката за пролетния дял от шампионата на 4 януари, съобщи днес Димитър Димитров - Херо, който от началото на следващата година поема официално треньорския пост в тима, и днес бе представен пред медиите.

Футболистите ще бъдат разпуснати за почивка на 14 декември. За 4 януари е предвидена първата тренировка на Спартак 1918 Варна и медицинските изследвания на играчите. Отборът ще се готви във Варна до 18 януари, като са предвидени и 2 контролни срещи през този период. На 14 януари Спартак 1918 Варна се изправя срещу Локомотив Горна Оряховица, а на 18 януари среща тима на Добруджа.

От 19 януари отборът ще е на лагер в турския курорт Анталия, където са планирани още 4 проверки, като датите ще се уточняват в зависимост от противниците. 

Херо коментира пред медиите, че в Спартак 1918 Варна е необходима сериозна селекция. По думите му това трудно може да стане през един трансферен прозорец, особено през зимния. Допълнителната селекция е необходима за да повишим нивото на отбора, каза специалистът. На Спартак му липсва най-вече качествена селекция и ще се търсят футболисти на всички позиции, но според финансовите възможности на клуба. Треньорът бе категоричен, че имена на нови футболисти ще се обявяват едва след като привличането е 100 процента сигурно. 

Димитров коментира, че се хваща да ръководи отбора в труден момент, защото реално Спартак 1918 Варна е минус 7 точки от зоната на спасяване. Той допълни, че с екипа си ще работят отговорно, за да се спаси отбора от изпадане и изрази надежда, че ще успеят да направят това.  Специалистът каза още, че иска тимът да играе по-резултатен и офанзивен футбол, но най-важната цел е Спартак 1918 Варна да остане в групата. Основното е да останем в групата, а след това ще вървим стъпка по стъпка, каза той. За нас всеки мач ще е финал, шанс има, борбата ще е тежка, смята Херо. Успеем ли да останем, смятам, че нашият отбор ще е доста по-различен от това, което е в момента, обясни треньорът. 

Досегашният треньор на варненския тим Тодор Киселичков остава в щаба на Херо, като в него ще бъде привлечен и Георги Чиликов. Димитров каза още, че главните "виновници", за да дойде в Спартак са двамата президенти на клуба Асен Миланов и Павлин Николов. Той призна, че е имал лични причини, за да не дойде по-рано в отбора, но сега изпълнява ангажимента, който е поел.

Павлин Николов пък коментира, че Херо помага на Спартак със съвети, с неговия опит още от месец август. Ние се съветвахме с Херо, а той го правеше напълно безплатно, допълни Николов.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция днес!


Още по темата: общо новини по темата: 25
28.04.2023
17.04.2023
09.04.2023
11.03.2023
20.02.2023
07.02.2023
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Спартак (Варна) влиза в битка с Добруджа за нова атака на Първа лига
Шампионът "Шумен 61" тръгва към атака на осма титла
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: