Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Черно море си свърши работата в Пловдив и чака съперника за трофея
Автор: Екип Varna24.bg 21:04 / 28.04.2015Коментари (30)1663
Локомотив отстъпи с 2:3 на Черно море в мач-реванш от 1/2-финалите за Купата на България. Така след 5:1 в първата среща във Варна и общ резултат 8:3 "моряците" се класираха за финала, където ще играят с победителя от двубоя Левски - Лудогорец.

С минута мълчание започна двубоя на "Лаута". Футболисти и фенове почетоха паметта на един от най-големите футболисти на "черно-белите" през 60-те години на миналия век Петър Колев, който почина вчера.

"Моряците" убиха интригата в мача още в 4-ата минута, когато Живко Атанасов се разписа с глава след центриране на Симеон Райков от корнер. 

"Смърфовете" отговориха с мощен изстрел на Дани Кики минути по-късно, но топката профуча край вратата.

Райков пропусна да удвои преднината на варненци в 22-ата минута. Крилото получи подаване от Вилиян Бижев в наказателното поле и стреля без да се бави, но Александър Витанов с блестящ рефлекс спаси от непосредствена близост. 

Пет минути преди края на първата част Спас Делев възстанови статуквото. Нападателят завъртя перфектно изпълнен свободен удар и с помощта на напречната греда записа името си сред голмайсторите.

Спас Делев направи пълен обрат с гол в 67-ата минута. Футболистът изпълни пряк свободен удар от сериозна дистанция, топката се удари в Кулибали и попадна във вратата на Николов за 2:1.

Само няколко минути по-късно Кики имаше възможност да върне интригата в двубоя, но направи непростим пропуск след удар с глава от вратарското поле

Постепенно "моряците" вкараха двубоя в исканото от тях темпо и притъпиха устрема на съперника. В последните минути те използваха умело открилите се празни пространства и успяха да стигнат до пълния успех. Това стана след почти еднакви комбинации между Бижев и Курьор, завършили с попадения на втория в 89-ата и 90-ата минута.

Още по темата: общо новини по темата: 143
11.09.2015
22.08.2015
24.06.2015
22.06.2015
18.06.2015
05.06.2015
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Локуту дали купата на фиенувити си ,да я калайдисват,лъскава да е!Буфери,КЪДЕ е Купата?????
-4
 
 
голяма работа станала, то от ясно по ясно беше че това е за тази година, догодина може и да няма локо, само не разбрах ботев това ли ви е радостта ? че локото по-слабо не е било от 50 години насам ? нима при Вас е много розова ситуацията ? че ще играете поне още 5 сезона на Коматево претъпкани вместо на големия Ви стадион който съборихте ? че в първата шестица сте като локо във втората - без никаква роля или функция ? подкрепяйте пловдиските отбори драги Бултраси, да шегуваме се едни други но докъде стигнахме ? ни Ботев ни Локо ..... бил съм на много Ваши мачове да Ви подкрепям нищо че съм локомотивец, или обединение или ще гледаме по телевизора другите отбори как играят ....
на 28.04.2015 г.
-5
 
 
Ейй жълТУРЦИТЕ ще спят спокойно сега майна. Успокоих се и се радвам за тях. Така като им четях коментарите сериозно се бях притеснявах за здравето им. Големи комплекси, голямо чудо. Не съм вярвал, че човек може да мрази така. Явно много ги боли от това което сме им нанесли последните години. Нека сега малко и те се порадват горките. Съжалявам ги такива хора. Ние локомотивците сме великодушни и винаги съжаляваме малките бедни и изстрадали душици на жълтите фенове. Локомотив ще е вечен ваш кошмар. Лека нощ. хахахахахаха
+13
 
 
ба*ти гадния късмет, майна. Не е реално.
на 28.04.2015 г.
-4
 
 
Ейй жълТУРЦИТЕ ще спят най-после спокойно майна. Успокоих се и се радвам за тях. Така като ги четях, сериозно се бях притеснявах за здравето им. Големи комплекси, голямо чудо. Не съм вярвал, че човек може да мрази така. Явно много ги боли от това което сме им нанесли последните години. Нека сега малко и те се порадват горките. Съжалявам ги такива хора. Ние локомотивците сме великодушни и винаги съжаляваме малките бедни и изстрадали душици на жълтите фенове. Локомотив ще е вечен ваш кошмар. Лека нощ.
на 28.04.2015 г.
-3
 
 
Ейй жълТУРЦИТЕ ще спят най-после спокойно майна. Успокоих се и се радвам за тях. Така като им четях коментарите сериозно се бях притеснявах за здравето им. Големи комплекси, голямо чудо. Не съм вярвал, че човек може да мрази така. Явно много ги боли от това което сме им нанесли последните години. Нека сега малко и те се порадват горките. Съжалявам ги такива хора. Ние локомотивците сме великодушни и винаги съжаляваме малките бедни и изстрадали душици на жълтите фенове. Локомотив ще е вечен ваш кошмар. Лека нощ.
на 28.04.2015 г.
-3
 
 
Ейй жълТУРЦИТЕ ще спят спокойно сега майна. Успокоих се и се радвам за тях. Така като им четях коментарите сериозно се бях притеснявах за здравето им. Големи комплекси, голямо чудо. Не съм вярвал, че човек може да мрази така. Явно много ги боли от това което сме им нанесли последните години. Нека сега малко и те се порадват горките. Съжалявам ги такива хора. Ние локомотивците сме великодушни и винаги съжаляваме малките бедни и изстрадали душици на жълтите фенове. Локомотив ще е вечен ваш кошмар. Лека нощ. хахахахахаха
+8
 
 
Абе никои нищо не играеше пък много голове... Всичко е точно!!!
+15
 
 
В живота си,винаги съм се стремял да съм максималист(доколкото е възможно)и реалист.Реално погледнато,ние нямаме място на финал,едва ли някой си е правил такива илюзии.Лошото е,че взеха да стават безразлични загубите,апатията е голяма!Никоя медия не обърна внимание,че срещу Ч.М. сме нямали загуба на Лаута,само в последната среща на коковия отбор,но тази загуба не я брояхме,защото беше негова-не наша.Подигравате се на Ботев,но те поне нямаше да загубят с такъв резултат!А най-хубавото на този сезон е,че не сме с тях в шестицата,защото щеше да много по-тежко.Това е пичове-този сезон дано свърши по-бързо и да се надяваме слънцето да изгрее и на нашата улица!
+1
 
 
Та къде е Купата?Ко речи?Аха,да питам КУРьор!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Германия се засили преди ЕВРО 2024 с успех и над Нидерландия
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: