Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
Черно море извади три мача, в които Сватбата помагал на Левски
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 28.05.2015Коментари (0)3007
©
Сайтът на Черно море излезе с публикация, в която изразяват съмнения относно феърплея на съдията Ивайло Стоянов, който ще свири финала за купата на България между моряците и Левски. Варненци дори са извадили три срещи, в които, според тях, Сватбата е помогнал на сините. Ето какво пишат от Черно море:

Съмнения относно феърплея във финалния двубой за "Купа България" между Черно море и Левски в събота от 20 ч. на бургаския стадион "Лазур" се появиха от обявяването на Ивайло Стоянов за съдия на важния мач. Основания за това има повече, отколкото е нужно - Сватбата (реферът е популярен с този псевдоним заради участие в тв-реалити) винаги е свирил в полза на "сините".

Ето и няколко примера:
На 30 март 2013 г. във Варна отборът на Черно море мачка Левски и води с 1:0. Но Сватбата има собствено мнение за развоя на този двубой и призна гол от очевидна засада за "сините", спасявайки ги от логична и заслужена загуба.

Любопитен е фактът, че тогава треньор на Черно море бе настоящият спортен директор на "сините" Георги Иванов, а неговият помощник Ивайло Петров бе изгонен във въпросния двубой.
Прехвърляме се на "Герена" - 29 август 2014 г. Този път Левски са домакини на Черно море и резултатът е 0:0. Домакините са подпирани невероятно от Сватбата, но не могат да вкарат гол на варненци. За да си "опече" работата той свири дузпа в допълнителното време. 11-метровият удар е реализиран щастливо и 1:0 за "сините".

И един съвсем пресен пример. Полуфиналният мач-реванш за "Купа България" между Левски и Лудогорец на "Герена" отново е поверен на Сватбата. Този път без дузпа той успява да избута домакините до спасителното 1:0, което ги класира и на финала срещу Черно море.
"Това е подигравка. Как може един и същ съдия да свири на Левски в полуфинала от турнира, и сега да бъде избран за финалната среща. Да вземат да им занесат официално Купата в София и да не играем в събота", изригна шефът на фенклуба на "Черно море" Иван Михайлов.

"Назначението на Сватбата е част от сценария "Каузата "Левски". Предлагам съдийската комисия към БФС официално да обяви, че от следващия сезон всички мачове на "Левски" от турнира за Купата на България и "А" група да бъдат свирени от един рефер, за да са по-спокойни на "Герена", каза още Михайлов.


Още по темата: общо новини по темата: 143
11.09.2015
22.08.2015
24.06.2015
22.06.2015
18.06.2015
05.06.2015
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: