Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Литекс победи с 3:1 Черно море, варненци пускат жалба срещу съдиите
Автор: Екип Varna24.bg 21:43 / 02.10.2010Коментари (2)1035
© Ole-bg.com
Литекс победи с 3:1 Черно море в двубой от 9-ия кръг на А група. В 33-ата минута Христо Янев вкара от фаул, отсъден за нарушение на Сашо Александров на границата на наказателното поле. Бившият национал стреля прецизно в левия ъгъл на вратата на Илко Пиргов и така ловчанлии поведоха. Полузащитникът на Черно море Даниел Димов пък отпразнува по перфектен начин повиквателната си от Лотар Матеус в националния отбор на България. 21-годишният футболист вкара много красив гол в 40-ата минута за 1:1. Даниел се разписа с удар по земя от 25 метра, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата на домакините. В 63-ата минута Христо Янев центрира от фаул, Даниел Димов изчисти с глава, но топката попадна в непокрития Николай Бодуров, който стреля от три метра и коженото кълбо се оплете в мрежата за 2:1 за домакините. Малко след това Георги Илиев излезе на много добра позиция фронтално срещу вратата на домакините, но изпусна момента да стреля от границата на наказателното поле и футболист на Литекс изби топката. Две минути преди края на двубоя реферът Ахмед Ахмед свири дузпа за домакините за игра с ръка на Александър Александров, който обаче бе с гръб и топката го удари в лакътя без той да е вложил умисъл. Илко Пиргов спаси дузпата, но реферът реши да се прави на стриктен и нареди ударът да бъде пребит, тъй като вратарят е излязъл преди удара. 24-годишният страж получи и жълт картон, а при повторното изпълнение Брату бе точен за крайното 3:1.
Главно заради дузпата и някои други отсъждания на съдийската бригада от Бургас, ръководството на Черно море пусна жалба след срещата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
всеки мач ни вкарват по 3 гола и все съдиите ни са виновни..а че имаме 1 удар за цял мач в вратата и едно минаване на центъра това несе вижда отзад сме трагични поне като неможем да вкараме поне данени вкарват но и това неможем ..ВИЛИЦАРЕ ОТИВАЙ СИ колкото по бързо толкова по добре за отбора
+1
 
 
Отборът беше много зле нареден!направо безобразно.2 груби грешки.Юруков вдясно беше статист,не помогна на Сашо и Сашо се оклепа.Маркес вдясно,а Тошко вляво беше работата,но уви.Защитната игра води до загуби,дали в 1 или в 94 минута винаги се губи!Така и не ни увряка тиквите за тази максима
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: