Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Агитката на Добруджа: БФС, отнеми лиценза на Спартак
Автор: Екип Varna24.bg 11:34 / 21.08.2013Коментари (0)1501
©
Агитката на футболен клуб "Добруджа" излезе с декларация, адресирана до Лицензионната комисия на БФС и пресата. В нея ултрасите се възмущават от условията на стадиона на "Спартак 1918", където техните любимци гостуваха в събота и загубиха с 0:1.

Ето пълния текст на декларацията: Агитката на ПФК "Добруджа" изразява своето възмущение от условията, при които са принудени да наблюдават мачовете на стадион "Спартак" привържениците на гостуващия отбор и организацията, или по-точно пълната липса на такава по време на мача "Спартак 1918" - "Добруджа 1919".

Категорични сме, че условията, които се предлагат на гостуващите отбори, са далеч от изискванията и разбирането за професионалния футбол. В т.нар. сектор за гости на стадиона няма обособен вход - при пристигането на привържениците на "Добруджа", те бяха преведени през официалния вход на стадиона, а на излизане трябваше да преминат през съборена телена мрежа, която частните охранители, наети от ПФК "Спартак 1918", придържаха с крак. Няма обособен и пункт за продажба на билети. Абсурдно е билетите за мача да се предоставят на привържениците на гостуващия отбор лично от изпълнителния директор на "Добруджа" Светослав Петров. Хигиената в т.нар. сектор за гости бе под всякаква критика - край него дори се бе оформило микросметище. Дори се оказа, че няма и тоалетна.

Любимият ни отбор - "Добруджа", се завърна през този сезон в професионалния футбол. Като негови привърженици сме посещавали не един и два стадиона на аматьорски клубове във "В" група, където условията са далеч по-прилични от тези на "Спартак" във Варна, където ситуацията е непроменена от години и се влошава. Смятаме, че е недопустимо да се прилага двоен аршин и едни клубове - включително и любимият ни "Добруджа", да полагат необходимите условия за спазване на изискванията и правилата на БФС за издаване на професионален лиценз, а за други те да не важат. Затова настояваме Лицензионната комисия на БФС да вземе отношение и да предприеме необходимите мерки спрямо ПФК "Спартак 1918", като ги задължи да се съобразяват с нормативните документи, или им отнеме професионалния лиценз заради груби нарушаване на изискванията.
ДОБРИЧ ЗНАЧИ ДОБРУДЖА."


Още по темата: общо новини по темата: 277
30.05.2014
30.05.2014
30.05.2014
29.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: