Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Спряха водата за терена на стадион "Спартак“
Автор: Екип Varna24.bg 11:49 / 11.04.2014Коментари (0)1662
© Bulphoto
Странни работи стават в Спартак 1918. Отборът върви силно напролет, но бъдещето му отново е обвито в мъгла. Това се разбра на вчерашната редовна пресконференция, на която Атанас Атанасов разкри, че водата за терена е спряна, а договорът за отдаването на стадиона под наем на клуба не е подписан.

"Собствениците на стадиона от Спортен комплекс "Спартак" АД (бел. ред. "Инжстрой") са спрели водата за терена. Това ми каза работникът. Той трябва да полива тревата преди всяка тренировка, за да е мека, но в момента няма възможност да го прави. Теренът е отвратителен. Футболистите тропат като коне и вече чувстват болежки в кръста. Не можем да правим както трябва и тактическите упражнения, защото топката отскача на различни посоки. Момчетата дори се шегуват, че е по-добре да играем само на чужди терени, където условията за футбол са идеални. Сега работникът взема вода от каптаж, която обаче стига за поливане на едва 1/3 от терена, тъй като е необходима и за пистата", разкри Атанасов. Относно договора за безвъзмездното отдаване на стадиона под наем на клуба за девет години и половина Атанасов уточни: "Още не е подписан, защото не е изгоден за клуба. Причината е, че в него има точка за преждевременно прекратяване по всяко време при едностранно предизвестие на една от двете страни. Това затруднява намирането на спонсори, защото няма бизнесмен, който би инвестирал в нещо, което не е негово."

Запитан възможно ли е подобни проблеми да провалят лятната селекция и основата, която бе поставена тази пролет, да се срине, а Атанасов да напусне, той каза: "Вижте, има наченки за привличане на богати хора, които да помагат на клуба, и се прави всичко възможно за финансовото му обезпечаване. Работим и по селекцията, но засега бъдещето ни остава неясно. Има негативни елементи, които пречат на отбора да върви нагоре."


Още по темата: общо новини по темата: 277
30.05.2014
30.05.2014
30.05.2014
29.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: