Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Атанас Атанасов: На кмета на Каварна му пречат мезетата
Автор: Екип Varna24.bg 11:08 / 28.02.2014Коментари (0)1237
©
Треньорът на "Спартак 1918" Атанас Атанасов реагира остро на изявление на Цонко Цонев срещу него и за опасенията от съдийството за съботния мач в Каварна.

"Спекулациите от "Калиакра" са от някакви селски вечеринки, тарикатлъци, на които отдавна им мина времето. На този човек, когото определям за черен кмет на Каварна, явно му пречат мезетата и затова говори небивалици за мен. Той се тупа в гърдите, че е човек за всичко в каварненския клуб, но парите за издръжката не са негови, а на местната община. За този човек мачът в събота е всичко - като операта на Маскани "Селска чест". Но аз не виждам защо се води тази психологическа война. "Спартак" е с далеч по-богата история и традиции в родния футбол от "Калиакра". По-голямо име е. Затова "Калиакра" ще иска силно да ни победи, както ние например бихме искали да победим "Левски" и ЦСКА. За "Калиакра" аз лоша дума никога няма да кажа, защото съм бил треньор на този отбор и съм ял бял хляб там. Що се отнася до съдийството в България, от две години то е много добро и грешките на реферите са част от играта, а не тенденциозни", заяви Атанасов на редовната пресконференция.

Специалистът смята, че силата на каварненци е в отборния дух и опита на играчите им, сред които открои Иван Райчев, Иван Петков, Георги Станчев и Джунейт Яшар. "Имат също и талантливи млади изпълнители. С един от тях - Сашко Василев, съм работил. Надявам се да подходим съсредоточено и амбицирано. Предстои ни мач срещу един от най-комплектуваните отбори. Всеки ще желае победата. Който по-добре се адаптира и покаже повече футболни достойнства, той ще спечели. Нашият състав още не е сработен, защото отборът ни е нов и трябва време, но въпреки това искам да изиграем двубоя по най-добрия начин и да победим. Равният не ни устройва", допълни Атанасов. Запитан дава ли на съперника предимство това, че Димитър Трендафилов познава добре методите му на работа, Атанасов бе лаконичен: "Доста години минаха, откакто бе мой помощник. Аз вече си смених стила на работа и мисля, че е в положителен аспект."


Още по темата: общо новини по темата: 277
30.05.2014
30.05.2014
30.05.2014
29.05.2014
28.05.2014
27.05.2014
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: