Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Край със Спартак!
Автор: Екип Varna24.bg 16:53 / 28.02.2015Коментари (0)1946
©
Краят на Спартак 1918 в професионалния футбол, който е следствие на порочното управление на клуба през последните 5 години, вече е факт. Преди минути на отбора бе присъдена втора служебна загуба за сезона в "Б" група с 0:3, отново срещу Банско, но този път у дома, съобщава Petel.bg.

Тя ще бъде официално обявена на заседанието на Спортно-техническата скомисия (СТК) на БФС в сряда. На него се очаква също Спартак 1918 да бъде изваден от първенството и изпратен през новия сезон в Североизточна "В" група, тъй като е записал две неявявания на мачове по вина на клуба. След като вчера варненци не изпълниха изискването на БФС да картотекират 4 играчи с професионални договори, днес мач във Варна нямаше.

На стадион "Спартак" дойде само отборът на Банско, но към 13,25 часа дежурният делегат Валентин Вълчев пусна играчите на Сашо Томаш да си ходят. Те се върнаха на "Спортпалас", където ще направят тренировка от 16 часа. "Длъжни бяхме да дойдем на стадиона, защото не знаех какво може да предприеме италианецът в Спартак 1918. Те имаха срок до 11 часа днес да картотекират още трима играчи с професионални договори и ако случайно го бяха направили, ние щяхме да сме потърпевши, въпреки че бяхме във Варна", уточни Томаш. Дежурният делегат потвърди, че БФС е дал срок на варненци да 11 часа днес да опитат да уредят още трима професионалисти. "Пуснах Банско да си ходят, защото нямаше необходимата организация за мач - липсваха линейка, лекар, охрана, очертания на терена и мрежи на вратите, нямаше го и тимът домакин. Всичко съм описал в протокола и СТК ще вземе решение другата седмица. Аз знам какво е Спартак, тъй като много пъти съм идвал на този стадион. Съжалявам, че му се случи това нещо", каза Валентин Вълчев. На стадиона не се появиха Антон Фажев и Пиетро Белардели, но присъства Иван Маринов-Маслара. Имаше и 11 юноши на клуба, които сами са решили да дойдат. Талантите дори се пошегуваха, че са събрали един отбор и могат да излязат на терена.

Около 50 фенове бяха до култовота чешмичка пред съблекалните и обсъждаха настоящето и бъдещето на клуба. Някои от тях влязоха в спорове с Иван Петров, който отново бе във вихъра си. В крайна сметка повечето ултраси бяха мнение, че повече не трябва да са разделени, а обединени и задружни. "Революцията ни бе безкръвна. Оттук всички спартаклии трябва да сме единни и заедно да изградим чист, модерен и успяващ Спартак. Всичко зависи от самите нас и не трябва да пропиляваме този шанс", каза Иван Петров.


Още по темата: общо новини по темата: 225
10.03.2015
09.03.2015
09.03.2015
06.03.2015
02.03.2015
27.02.2015
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: