Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Антон Фажев: Чужденците в Спартак си получиха личните вещи
Автор: Екип Varna24.bg 11:40 / 09.03.2015Коментари (0)1196
© "Народно дело"
Антон Фажев пожела да отговори на последните нападки на Пиетро Белардели към него. Пишман италианският футболен бос обяви, че напуска Варна, но за сбогом обвини Фажев за три неща - държи заключени личните вещи на чуждите футболисти на стадиона, провалил е внасянето на документите на новия УС в съда за регистрация и картотекирането на футболистите за пролетния полусезон.
Ето отговора на Антон Фажев:

"Да, личните вещи на чуждите футболисти са на стадиона. В последните дни обаче всички служители на клуба бяха в неплатен отпуск и се наложи да върнем спешно счетоводителката от Велико Търново. В събота първата група румънци си получиха вещите и си заминаха с една кола. В неделя същото направихме и с останалите легионери. Що се отнася до това, че аз съм държал под ключ вещите им, няма как да стане, защото не съм домакин. Белардели бе назначил домакин, но не му плащаше и той му хвърли ключовете. Същото се получи и с шофьора на автобуса. И на него не му плати, и той също му хвърли ключовете.

На мен лично Белардели не ми е предавал каквито и да е документи или вещи, така че аз няма какво да държа под ключ. Що се отнася до това, че щял да ме съди, ако не си получат вещите, първо, вече казах, че ще си ги получат. А и този човек мен не може да ме осъди по никакъв параграф. Не е вярно също, че съм неоткриваем, както твърди. Най-малко защото вчера отново разговарях с преводачката му.

За документите на новия УС преди седмица вече казах истината, но се налага пак да я повтарям. Три пъти ходихме при неговата юристка, за да подпише Белардели два документа и цялата документация за регистрация на новия УС да влезе в съда за регистрация. Той така и не подписа. Доколкото зная, другият му юрист също три пъти го е молил за подписа му, но напразно.

За картотекирането на играчите също обясних. Получих 200 лева от Белардели за бензин и 200 лева за картотеки. Но кого да картотекирам в София, след като миналия петък лъга до последно тримата ни български футболисти - Радо Тодоров, Яначков и Събков, и в крайна сметка не им плати, както им бе обещал, за да подпишат договори. Така ние не изпълнихме условието на БФС да уредим четирима играчи с професионални контракти, за да играем с Банско. Ако Белардели искаше да има мач с Банско, щеше да им плати. След като не го направи, поне да беше мъж и да ни го беше казал по-рано. Ние щяхме да намерим вариант да картотекираме тримата и да играем мача. Но той ни разиграваше до последно - както тримата играчи, така и нас, и Спартак!"


Още по темата: общо новини по темата: 225
10.03.2015
09.03.2015
06.03.2015
02.03.2015
28.02.2015
27.02.2015
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: