Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Генералът за решението на БФС: Пълна щуротия, правят си сметки без кръчмар!
Автор: Стойчо Генов 22:37 / 23.03.2020Коментари (10)1403
©
Председателят на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски направи интересно изказване по повод днешната среща нв БФС. Както вече информирахме читателите си, от футболната централа имат готовност да подновят шампионата на 1 май или в краен случай, в началото на юни.

"Това са сметки без кръчмар. Ние не знаем кога ще бъде вихърът на епидемията. Предполагаме, че най-високият пик ще стигнем след две-три седмици. Това съвпада с тези неща, които те си ги решават. Не знам от къде ги измислят тези работи. Това е пълна щуротия. Това не е синхронизирано с щаба, нито пък сме го изговаряли с министър Кралев. Ние с него имаме прекрасна комуникация и си мисля, че и с него не изкоментирано даже. Аз разбрах доводите - щели да банкрутират няколко отбора и т. н. но, всяко изключение от това, което е обявено като общи мерки може да навреди много“, заяви проф. Мутафчийски, цитиран от БНР.

Още по темата: общо новини по темата: 287
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 25.03.2020 г.
+1
 
 
фУТБОЛЪТ И ХАЗАРТА ще са последните неща в държавата, които ще се разрешат. Тия от БФС явно си мислят, че са центъра на света и всички се въртим около тях. Много прости хора.....То не бяха дати за конгреси, дати за начало на първенството и искане на пари от държавата.....Нямам думи.
-1
 
 
е как няма да си довършат първенствата ... ще си направят едни онлайн мачове на Fifa. Спряха билетчетата на Божков, сега и мачове няма, човек едно залогче неможе да направи ....
-1
 
 
Генералееее, БФС не под шапката на никое правителство, това си е частна организация, спонсорира се сама и сама си взима решения.... Само заради състраданието с другите спряха мачовете..... Днес ако решат, ще играят, ако утре, утре.... И ти ГЕНЕРАЛЕ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИШ..... а, това за пика...., само ВИЕ го владеете.... 2 седмици, 3 седмици, септември..... Само баламосвате..... НЕ ЗНАМ КОЙ ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ СЛЕД 30 ГОДИНИ (СИГУР ИМА БАЛЪЦИ)..... ТАКА, ЧЕ ГЛЕДАЙТЕ СИ СМЕТКИТЕ, СЛЕД КОИТО НЯКОЙ КАТО ПРЕВЕДЕ ПАРИ ГИ ПОЛУЧАВАТЕ СЛЕД 2 МЕСЕЦА (КАКТО КАЗА ДНЕС В 8 СУТРИНТА.... БАСИ СИСТЕМАТА, 2 МЕСЕЦА ДА РАЗПРЕДЕЛИШ НА 2 МАГАРЕТА СЕНО, УУУУУУ) И НЕ МИСЛИ ЗА ФУТБОЛ.... ДАЛЕЧЕ СИ..... ТЕБЕ ГОСПОД ТЕ Е ОГРАНИЧИЛ ДА ЛЕКУВАШ САМО ХОРА.... И КАЖИ ПОНЕ 2 ХУБАВИ ДУМИ НАЙ НАКРАЯ
-4
 
 
Нали септември месец щеше да е пикът!Сега пък след 2-3 седмици!Да вземете да седнете и да се наговорите че вече почвате да се излагат!
-4
 
 
Тик от БФС да неса се побыркали... те в парка недават по двама цховека да сте заедно пык камоли на мацх...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: