Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дидо Бачков: Много отбори от трета лига могат да изчезнат от футболната карта на България
Автор: Екип Varna24.bg 15:42 / 06.04.2020Коментари (2)1196
©
Екипът на Evimafootball представя мнението на водещите български футболисти – бивши и настоящи, треньори, президенти, рефери и футболни деятели, които по време на криза отговарят на анкета с три въпроса:

1 Как мислите, че може да оцелеете по време на кризата, независимо дали сте президент на клуб, треньор, футболист или човек, близък до играта и част от футболен клуб. Дайте идеи как и с какво може да се занимаваме по време на карантината?! 

2 Какво трябва да се промени в родния ни футбола като цяло, за да запази той своята обществена и социална роля?

3 Как трябва да се управлява родния ни футбол след кризата и какви хора трябва да застанат начело на него?

Сега на въпросите отговори пловдивчанинът Данаил Бачков. Той е юноша на Спартак (Пловдив). Играл е още за Локомотив (Пловдив), Левски, Черно море, Родопа (Смолян) и Спортист (Своге) по времето, когато отборът бе в "А“ група.

Бачков е носител на Купата на страната през 2003 година с Левски (Сф). В евротурнирите има 4 мача за Левски (3 за КЕШ и 1 за купата на УЕФА). Има 3 мача за националния отбор. Футболист номер 1 на Пловдив за 1999 г. Избран за най-добър защитник в първенството през 2001 г.

Един от любимците на феновете със своето себераздаване, независимо за кой отбор играе. Работи като треньор 8 години в школата на Миньор (Перник), после в мъжкия отбор на града, в Беласица (Петрич), а в момента е треньор на Левски (Карлово).

Ето как Бачков отговори на въпросите от анкетата:

1 Специално на мен ми е много трудно и тежко без футбол. Всеки ден далеч от стадиона е много мъчителен и не мога да свикна, но трябва да се съобразяваме със ситуацията и да се молим всичко да приключи по-бързо и да се върнем по стадионите. Основното ми занимание по време на карантината е гледане на стари мачове (клубни, европейски, световни).

2 Мисля, че точно в момента след кризата, повечето отбори трябва да последват примера на Славия и да погледнат към школите си и да започнат да налагат млади български талантливи футболисти (подчертавам - талантливи), а такива има със сигурност.

3 Безспорно кризата ще удари много сериозно повечето отбори! Хората, които застанат начело на футбола ни трябва сериозно да помислят как да се помогне на клубовете и най вече на аматьорските, защото там положението ще бъде най-тежко! Много вероятно е не малко отбори от трета лига да изчезнат от футболната карта на България! Без значение кой ще ръководи българския футбол, той трябва да работи за благото и развитието му. Надявам се да улучим правилните хора, които да обръщат мнимание на всеки клуб, от детските, до професионалните.

Още по темата: общо новини по темата: 287
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най добре е да изчезните като ПРАДНЯ из г*з всичките футболисчета? Мамицата ви малаумна аз!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: