Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Откриха нов пенсионерски клуб във Вълчи дол
Автор: Екип Varna24.bg 17:41 / 01.10.2010Коментари (0)922
По случай Деня на пенсионерите - 1 октомври, днес предиобед в гр.Вълчи дол бе открито клубно помещение на пенсионерите от Клуб "Еделвайс". На тържеството при откриването присъстваха кметът на общината Веселин Василев, Йорданка Колева - председател на Общински съвет Вълчи дол, заместник-кметовете на общината Людмила Петкова и Мерткан Ибрямов, секретарят на община Таня Ангелова, както и гости от Варна, водени от Стоянка Христова - председател на Областния съвет на "Съюз на пенсионерите - 2004".

Председателят на Общинския съвет на "Съюз на пенсионерите - 2004" - Дойчо Дойчев, припомни на присъстващите, че днес се навършват 20 години от създаването на организацията на пенсионерите в община Вълчи дол. Приветствия към пенсионерите по повод новата им придобивка и техния празник отправи и Слави Илиев, председател на бюджетната комисия към Общински съвет Вълчи дол и доскорошен председател на Общинския съвет на пенсионерската организация в община Вълчи дол.

Стоянка Христова - председател на Областния съвет на "Съюз на пенсионерите - 2004", поздрави пенсионерите от Клуб "Еделвайс" с новата им придобивка и връчи по този повод подаръци на председателя на клуба Минчо Тронков. Тя подчерта, че новият пенсионерски клуб е резултат от специалното отношение на общинската изпълнителна и законодателна власт към хората от третата възраст в тези трудни години на физическо и духовно оцеляване.

Кметът на общината Веселин Василев приветства празнуващите пенсионери от клуба и им подари медна икона на "Св.Св.Константин и Елена" - едни от най-големите църковни ктитори. Той и председателят на Общинския съвет на пенсионерската организация Дойчо Дойчев прерязаха лентата при входа на клубното помещение, а отец Станислав отслужи водосвет.

Близо 50 000лв. задели община Вълчи дол от капиталовите разходи в държавната субсидия в бюджета на общината, както и от продажба на общинско имущество, за да реконструира помещение за клуб на пенсионерите и да ремонтира основно и увеселителната зала в читалищния дом.

Източник: Днес +









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи във Варна
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
24 май: Ден на славянската писменост и култура
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: