Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Шапки долу пред Любо Пенев, но...
Автор: Екип Varna24.bg 17:32 / 17.02.2012Коментари (1)1239
©
За пореден път в Спортния сайт на Варна даваме думата на верните ни читатели. Гост коментатор днес ни е известният фен на Черно море Илко Петров-Джулиано. Темата на неговото изказване е меко казано странната формация на националния селекционер Любослав Пенев за предстоящия приятелски мач с Унгария. 

"Любо, през 1994 година чичо ти и неговата гвардия накараха цяла България и мен (истинския фен) да се гордеем, че сме граждани на тази страна! От сърце ти желая и ти да направиш същото! Не съм аз човекът, който би те съветвал, но според мен при евентуално класиране за Мондиала в Бразилия, някои от новоизбраните ти национали ще бъдат във ветеранска възраст. Имена не споменавам. Вярно е, че един Райън Гигс на 38 години прави чудеса, но при нас вероятно атмосферните условия за футболно дълголетие май са неподхо
©
дящи и затова трябва да се съобразим с материала, който имаме. Едва ли е необходимо да уточнявам, че съм горещ привърженик на моряците, но в моя любим отбор има една двойка централни защитници, един десен бек и един фамозен плеймейкър, които имат качества да играят в стабилни европейски тимове, а защо не в националния отбор на България? Браво, че вземаш момчета от Лудогорец! След като са първи в България, значи заслужават. И от самолет се вижда, че там се работи професионално. Не правя реклама на г-н Домусчиев, тъй като не го познавам, но начина по който се работи в Разград е феноменален. Любо, бъди толерантен! Нека няма Левски и ЦСКА, тъй като България не е 50 процента синя и 50 процента червена. Има и оранжеви, зелено-бели, лилави и т.н. От сърце ти желая успех!, коментира Джулиано.


Източник: Калоян Златков, ОЛЕ-БГ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много треньори има нашия национален отбор за това е толкова ''добър'' в момента.Джулияно как ще се почуства ако всеки ден му казваме кои да са сервитьорките в кръчмата!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: