Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Футболът - гаранция за веселба!
Автор: Екип Varna24.bg 18:13 / 12.03.2009Коментари (0)1159
©
Пак имахме повод за смях днес. Нас, българите, нито световната криза може да ни натъжи, нито безпаричието, абе изобщо нищо. Най-големият илач срещу депресията обаче е футболът. Всичко има в този спорт у нас. И мачове се играят, и побоища има по терените и извън тях, и лафове безспир от играчи, президенти и функционери. Чак Станимир Стоилов се изяви като... посредствен синоптик, та чак отложиха цял кръг заради неговите сънища за лошо време. Само че днес ударихме тавана. От ръководството на Литекс взеха 6 точки при поредната си медийна атака срещу съдията Цветан Георгиев. Ама видите ли как Георгиев наваксвал на левия завой при покриване на нормативите. Предложение за участие на кориците на мъжкия "Плейбой". Изобщо, веселба голяма. Ако от ловешката пресслужба продължават в същия дух, никой не трябва да се учудва, ако в най-скоро време спрат "Комиците" и на тяхно място да видим хора в оранжеви екипи. Да забавляват народа, както се казва. Само че нещата не спират дотук. Ловчанлии намесиха и българската киноидустрия. Явно в клуба след загубата от Славия започнаха да разкриват други свои силни страни - кинорежисурата. Представяте ли си каква продукция може да спретнат от Литекс, ако им дадат камера, микрофон, оператор и един... футболен съдия. Българският Брад Пит. Само че мозъците ще трябва да се понапрегнат и да измислят българската Анджелина Джоли. Защо пък в ролята на секссимвола да не се превъплъти някой от колегите на Цветан Георгиев? Николай Йорданов например. А защо не Христо Ристосков? Ама не. Последният ще е агент Щирлиц, след като разкри корупция в съдийството. Значи стигаме до Ахмед Ахмед. Неее. Не става. Той може да е всичко друго, но не и Анджелина Джоли. Дали пък Георги Игнатов няма да е подходящ? Антон Генов? Той е българският Антъни Хопкинс. Въпросителните са много. Да не говорим, че трябва да се измислят и половин дузината деца на най-известното холивудско семейство. Обаче ако от Литекс намесят съдийската комисия, какво правим? Дали ще има български сюжет на "Клетка за птици" или най-вече "Планината Броукбек"? Каубоя е ясен - той играе в "Бандата на Оушън", тъй като има богат опит с арестантските автомобили. Врайков е ключов актьор в "Зов за завръщане". Трудна задача за ловчанлии ще е да измислят и "Лолита". С хода на първенството може и да разберем замисъла на тези изключително креативни личности.
Дотук с несериозното. Не е нормално в официалната страница на един от грандовете в българския футбол да се отнасят толкова несериозно с един от добрите български арбитри. Подобно отношение е присъщо за улицата, но не и в официоза на Литекс. Има и друго. Нищо чудно прозренията на ловчанлии да се обърнат срещу самите тях по стадионите. Но в крайна сметка на каквото си постелеш, на такова ще си легнеш.


Ето и официалната позиция на ПФК Литекс:

Официалният сайт на Литекс публикува шокиращ намек относно сексуалната ориентация на рефера Цветан Георгиев, който свири домакинския двубой на оранжевите срещу Славия. Мачът завърши с победа на белите, а от оранжевия тим разкриха, че поражението е единствено заради съдията. Ето какво пише днес сайтът на Литекс:

Наглостта няма граници!

Обещаваме на красавеца Георгиев, че ще съдействаме да се появи на корицата на мъжкия „Плейбой". Предполагаме, че „хубавеца" не е изпълнил норматива само по права линия, а може би на левия завой е наваксал изоставането. Съжаляваме, че българската киноиндустрия не е във форма, за да покаже новият Брат Пит - зализан, самовлюбен, намазан и много нагъл. Но красотата ще спаси света!






Източник: Калоян Златков








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: