Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Куката открива детски футболен турнир във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:33 / 15.02.2013Коментари (0)1598
© Varna24.bg
Отборът на родените през 1998 г. таланти на "Черно море" ще премерят сили със силни съперници. Първият у нас международен турнир в тази възрастова група ще се проведе от 3 до 7 април във Варна.

Той ще събере в морската столица клубове като румънския "Стяуа" (Букурещ), турския "Галатасарай", сръбския "Рад" (Белград) и норвежкия "Арна-Бьорнар". Варненци ще посрещнат също и три от водещите отбори в тази възраст у нас - ЦСКА, "Славия" и "Ботев" (Пд). За да се почувстват играчите като в големия футбол - все едно са в Шампионската лига, след всеки двубой ще има и пресконференции. По идея на Калоян Георгиев пък хлапета на по 5-6 години, облечени с фланелките на отборите-участници, ще извеждат съперниците на терена.

Не по-малка атракция за българските отбори, а и за гостите на турнира, ще е звездното присъствие. Специално за футболната надпревара край морето ще дойде Мариан Вълев. Известният с ролята си на Куката в сериала "Под прикритие" актьор веднага приел поканата. "Мой приятел е много близък с него. Пък и ние се познаваме, идвал е на нашия мач с "Левски" в София миналата година. Като разбра, че е турнир за деца, веднага каза, че ще дойде. Изобщо не коментирахме. Ще бъде тук през всички дни", обясни Калоян Георгиев.

Според него предстои голям празник за децата. Финансовите благодетели - братята Станимир и Иван Иванови, са осигурили всичко необходимо младите надежди да се чувстват комфортно. "В днешно време трудно се намира някой да финансира цял турнир", каза още треньорът на "моряците". Рамо за организирането на спортното събитие са дали и някои от футболните ни звезди. На вратаря Радостин Станев се дължи участието на "Стяуа" в "Бултекс къп".

Стражът на "Лудогорец" Урош Голубович докарал "Рад". "Беше в Белград момчето, звъннахме му и за един ден свърши работата", похвали го Калоян Георгиев. Илко Станчев също е помогнал много за организацията, включили са се още шефът на фенклуба на "Черно море" Иван Михайлов, д-р Иван Иванов от ДКЦ I "Света Клементина" и Миша Милошевич, който сега е част от отбора по футзал "Гранд Про". "Радва ме, че въпреки мизерията и кризата, все още има хора, които откликват и от сърце правят нещо такова. Аз реално нищо не мога да осъществя сам", благодарен е наставникът на "моряците". Всички отбори ще бъдат настанени в хотел "Черно море". Ще има и специална вечеря за тях, осигурена от "Трите лъва". Победителите пък ще получат от бивши и настоящи футболни величия наградите си, осигурени от Росен Добрев.


Още по темата: общо новини по темата: 84
03.07.2013
03.07.2013
01.07.2013
26.06.2013
26.06.2013
25.06.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: