Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Над 1000 участват в турнира на "Ариана"
Автор: Екип Varna24.bg 20:23 / 18.06.2010Коментари (0)843
©
Вчера в 18.00 часа съдийският сигнал постави началото на регионалния кръг в турнира "Аматьори срещат професионалисти" във Варна. В рамките на турнира на игрищата на спортно-развлекателен комплекс "Младост" 99 отбора с повече от 1000 непрофесионални футболисти ще играят за купата на "Ариана". Шампионът на Варна ще се класира за националния финал на турнира, а победителят в "Аматьори срещат професионалисти" ще играе срещу "Литекс" – шампион на България за 2010 година.

Поради големия интерес към "Аматьори срещат професионалисти", организаторите от "Ариана" със съдействието на Българския футболен съюз и Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост" увеличиха дните за провеждане на турнира, с което дадоха възможност на допълнителни 24 отбора да вземат участие. Така инициативата за първи път ще се проведе в рамките на 4 дни.

Турнирът на "Ариана" стартира в четвъртък с квалификации за записалите се допълнително отбори и ще приключи в неделя с финалните мачове. В четвъртък паралелно със старта на турнира се проведе и техническата конференция за първоначално записалите се 76 тима. Чрез пълен жребий на нея бяха определени оборите, които в петък играят за директна елиминация и тези, които отиват директно в груповите фази в събота.

В неделя на игрищата на спортно-развлекателен комплекс "Младост" ще излязат всички, достигнали до 1/8 финал. Отборите се разпределят на 4 терена, като победителите от всеки играят един срещу друг. Решаващият финален мач, който ще отличи шампиона за Варна, ще се играе в неделя (20 юни) от 15.40 ч. Лицето на турнира Краси Радков, както и до момента, ще има задачата да подкрепя и мотивира всички аматьори, за да победят в регионалния финал. Първото място ще бъде наградено лично от кмета на град Варна – Кирил Йорданов. Специално за Варна, по инициатива на бившия професионален играч и треньор Никола Спасов, ще бъде избран и най-талантливия играч за "Аматьори срещат професионалисти" в града. Организаторите са предвидили и индивидуални награди за участниците.

Достъпът до турнира за агитките на състезаващите се отбори и любителите на бирата е свободен! "Ариана" предизвиква всички да измерят точността на удара си и да демонстрират своите финтове с топката на футболните игри на турнира. Много награди и специална томбола очакват всички фенове.

За да бъдат в течение с най-актуалната информация за "Аматьори срещат професионалисти" и любопитни спортни новини, футболните фенове могат да посетят официалния сайт: www.ariana.bg и фейсбук страницата на марката.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: