Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Боби Михайлов няма да хвърля оставка, каза кога ще говори
Автор: Екип Varna24.bg 13:59 / 15.10.2019Коментари (13)1558
© Varna24.bg
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма да подава оставка, съобщи БНР. Тя му беше поискана днес от премиера Бойко Борисов.

На базата в Бояна медийният директор на съюза Христо Запрянов разясни, че в петък от 14:00 часа има заседание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите.

Още по темата: общо новини по темата: 363
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/61 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ей...не оставяте човека да изтрезнее.Като е отрезнял и оставката е дал.Инак Бойче ша го ши*а гол ;) Замина този алкохолик.Биха му дузпата!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.10.2019 г.
+1
 
 
То първо срама е за теб бе, перуко - че се наливаш по цял ден с алкохол като чалтик и си неадекватен! Второ - подлога си на един отбор, а за всички останали си мащеха! Трето - виждаш "постиженията" на националния отбор, а и на клубните. Ти си един безсрамник, меко казано. Да паркират джипа ти на пистата на стадиона, за да си тръгнеш - каква наглост, какво скудоумие!
+2
 
 
И Кралев заедно с него ,нали го защитаваше и обясняваше ,колко подходящ бил.За него никой нищо не казва.Ако искаме успехите да дойдат,трябва да се реже из дъно.
+3
 
 
Кокала,кокала не се изтърва така лесно,какво ще говориш бе боклук неден пак оправдания пак ако може другия път да си я подам такъв срам не сме брали от много години да паднем с 0:6 срам,срам,срам.
+3
 
 
Това от "горе" да ти кажат, че си мишка и трябва да си ходиш, а ти да се правиш на глух и неразбрал. Кранчето за кючеци и публични пиянски излагации на часната фирма на фалшивата козина БФС приключи! Трябва да си е*бати и дебелокожия пумиар и да не си тръгнеш като мъж! Никой не го интересува този пингур какво ще ни обеснява!
+7
 
 
....ИМАЛИ БЪЛГАРИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ....,ако все има българи милеещи за родината и футбола,нека в 5ък на комисията,да излезем пред БФС и да кажем : ПЕРУКА ВЪН" стига сме стояли на компа и на масата,нека да покажем,че все още има хора с горящ в сърцата борбен български дух.....БОБ обезателно трябва да си тръгне,иначе сме загубени.....
+7
 
 
Ще говори Боби перуката, когато и АКО изтрезнее, наглеца гнусен.
на 15.10.2019 г.
+7
 
 
Бобка, имай предвид, че нищо добро не те чака, ако не послушаш Бойко.... Все пак, верояно ще ти се обади, и ще ти го каже лично.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: