Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Крушарски: Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси!
Автор: Екип Varna24.bg 09:35 / 16.10.2019Коментари (13)1496
© Varna24.bg
Собственикът на Локомо­тив (Пд) Христо Крушарски направи интересен коментар за състоянието на българския футбол. Клубният бос изгледа злощастния мач на България с Англия от VIP-ложата в компания­та на своя приятел Чавдар Цветков.

"Вие какво сте очаквали от този мач? На какво от­горе може да се бо­рим с Англия. Мно­го сме далеч от тяхното ниво. Яд ме е само, че в на­шия национален отбор не видях малко повече агре­сия, мъжка игра и по-здраво стъпване на терена. Знаете, че в моя отбор това е първото, на което държа. Футболистите трябваше да покажат хъс и ни­кой нямаше да ги обвинява за нищо. Аз си мисля, че на­шият Бирсент Карагарен можеше да изпъкне с подобни качества в този мач. Той е напористо момче и се хвърля смело. След мача обаче се шегувах, че съм сърдит на Красимир Балъков не заради Бирсент, а защото не взе в състава Чаво и Гонзо. Те се далеч по-големи мъжкари от тия на терена", ко­ментира с усмивка колоритният фут­болен бос.

Бизнес­менът взе отноше­ние и по темата с поисканата от пре­миера Бойко Борисов оставка на пре­зидента на БФС Борислав Михай­лов

"Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше със­тоянието на футбо­ла ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Ба­тето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не мо­гат да го управля­ват. Стига с тия ле­генди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг под­ход. Казах го и преди време - след­ващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговор­ност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението", категоричен бе биз­несменът, цитиран от "Меридиан мач". Крушарски призна, че от трибуните не е чул нищо смуща­ващо.

"За мен англича­ните малко преиг­раха с темата за расизма. През ля­тото и в Локо имах­ме този проблем. В Европа някои възприемат нашето "Уууу" като маймунски звук. Не­щата трябва да се разграничават. Аз чувах "Уууу" и нищо друго. От другата страна, какво са подвиква­ли няколко човека не знам. Те трябва да понесат персо­нална санкция за поведението си, както и тези които са ги допуснали до стадиона", каза още собственикът на Локо (Пд).

Още по темата: общо новини по темата: 363
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/61 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.11.2019 г.
0
 
 
Пред Локо все на колене че бай Крушо че ви Е.е
+3
 
 
Още преди години Хр.Бонев ги предупреди че с тези хора ще се погуби фитбола.Тогава никой не го чу.Сега Крушарски го казва че с бивши футболисти не става.Батето знаеше как се прави това но лека му пръст.
-4
 
 
а ти от кога взе да разбираш от футбол.....
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 16.10.2019 г.
-3
 
 
тоя нашия много зе да разбира от футбол .кога стана президент , кога му почерня задника .саде локо !
-1
 
 
Съгласен съм на 100% с думите на Крушарски... само искам да добавя още нещо, на всички с еуфорията от вчера - подадена оставка, не значи приета оставка... Ще има циркове... Не познавам устава на БФС, но хората които трябва да му я приемат, на 100% са негови поддръжници.... Нека изчакаме, Боби ще се махне, само ако той е решил...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: