Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бонев съсипа от критика националния отбор, попита защо го няма Камбуров
Автор: Екип Varna24.bg 12:11 / 26.03.2018Коментари (12)6799
© Varna24.bg
Най-голямата легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев не спести критиките си към националния отборн за загубата от Босна и Херцеговина с 0:1. Зума, който има 96 мача и 48 гола за България, заяви, че най-лошото е, че започваме да свикваме с пораженията.
 
"Започваме много лошо годината. Това е първата среща на националния тим за 2018-а и мисля, че е лош знак за Лигата на нациите и евроквалификациите. Чух след мача всички изказвания и на мен ми се набива нещо съвсем различно от това, което говорят представители на националния отбор - че започнахме да свикваме със загубите", заяви Бонев.
 
"Стана ни навик да падаме. Имахме само една ситуация - на Михаил Александров. Никакво друго положение не създадохме, освен това в малкото наказателно поле на съперника се заигра и волейбол.
 
Нали сега имаме и финални срещи във волейбола между Пирин Разлог, Левски, ЦСКА, Монтана прочие клубове и може би гледат много телевизия и започнаха да искат с ръце да вкарват голове. Но това не се разрешава освен от нашите съдии. Мисля, че много трябва да се замислим, преди да започнат сериозните мачове", каза почетният президент на Локо (Пд) пред "Тема спорт".
 
"Навикът да губим ме навежда на мисълта, че придобиваме манталитета на Люксембург, на Малта, на Фарьорските острови. И това ме притеснява. Познавам Петър Хубчев, той е сериозно момче, трябва да вземе веднага мерки. Не толкова за хората, които вика.
 
Тъй като ние нямаме такъв богат асортимент от футболисти, но тези, които получават повиквателни, трябва да знаят, че излизайки срещу който и да е отбор, трябва първата им мисъл да е победа. А не да сме доволни от това, че сме взели участие в някаква среща", продължи с критиките си Христо Бонев
 
Той бе категоричен, че Мартин Камбуров има място в националния отбор, въпреки че е на 37 години.
 
"Не само голмайстор, той е и един от най-добрите футболисти в момента в България. И не знам годините ли са причината или някакви други причини има, че не го викат в националния отбор", завърши Зума.

Още по темата: общо новини по темата: 363
19.09.2022
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
предишна страница [ 1/61 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На папагалите едно ще им кажа Зума е човека класирал България за последно на СП.С този нац отбор може до стане но след 20г.Да Камбуров вкарва .
-5
 
 
Алооо, хранилката, ти га беше национален треньор-кво направи бе? Бяхме слаби, слаби-само 4 точки взехме в квалификациите. И с право на какъв критикуваш? И кой па е Камбуров, че да го взимат-станал на 40 години, участва в наредени мачове, половината му голове уговорени, а другата половина от дузпи.. Да вземели Камбуров в националния отбор- поредната циганска тъпотия!
+4
 
 
Правилно ги критикува г-н Бонев. И защо да не го викнат като се вижда, че нямаме кой да вкарва голове. Все пак когато игаре националният отбор всички сме БЪЛГАРИ!!!
+2
 
 
Не го викат защото после ще им се иска обяснение защо не са го викали през всичките тези години! Това е най-големия парадокс в националния отбор е, че няма място за нападателя който е ставал няколко години голмайстор на първенството ни и вече е на 2-ро място по отбелязани голове. Ония с перуката на момента да си скъса фалшивите кичури и да си одари челото в тротоарните плочки!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.03.2018 г.
-2
 
 
Хубчев опитва да изгради по-млад отбор, с перспектива - Камбата за какво му е?!
+5
 
 
г-н Бонев, много добре, знае, защо няма футбол в Пловдив и в България, защо не викат Камбура и защо няма национален отбор, а такъв на БФС и Хубчев е просто послушко, а не треньор. Щото футбола вече е за уредени мачове и пране на пари, не е за феновете.....ние гледаме живо порно футбол и после дори се опитваме да се убедим сами, че това е футбол!!!
+5
 
 
Всъщност те Перушаните никога не са викали Камбуров.Мениджери нареждат националния отбор затова няаме такъв.Всъщност Камбуров го извикаха само веднъж за една контрола,вкараха го 80 тата минута и другите не у подаваха. Човек вкарал 200 гола да не играе за националния отбор-странно ми се вижда!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: