Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море спечели сребърните медали от турнира за Купата на БФС
Автор: Екип Varna24.bg 12:15 / 27.04.2018Коментари (0)5966
©
Черно море спечели сребърните медали от турнира за Купата на БФС, родени 2000 година. На стадион “Ивайло" във Велико Търново при доста горещо време, “моряците" отстъпиха с 1:2 на Септември във финала в турнирната надпревара. Головете за столичани паднаха в разстояние на една минута – 50-а и 51-ва., а почетното попадение за варненци реализира Даниел Стоянов в 77-ата минута.

Срещата бе наблюдавана от целия спортно-технически щаб на Черно море – треньорът Илиан Илиев и помощниците му Петър Костадинов и Боян Пейков. Шефът на ДЮШ на “моряците" Емануел Луканов и доста треньори от академията също бяха на трибуните на стадион “Ивайло". От ложата двубоя изгледаха още наставникът на Етър Красимир Балъков и националният селекционер в тази възраст Ангел Стойков.

“Моряците" бяха неистово подкрепяни от своите родители и близки, както и от около 20-ина фенове на варненци.

Първата опастност пред една от двете врати дойде в 18-ата минута на срещата. Христо Киров овладя топката в наказателното поле, но не успя да намери очертанията на вратата, пазена от Иван Дичевски. Само две минути по-късно роденият през 2001 година Велислав Василев проби отдясно и се озова сам срещу стража на Септември, но вратарят парира удара му. До края на първото полувреме срещата премина без особенни опасности пред двете врати и двата тима се разделиха на почивката при нулево равенство.

В началото на втората част Виктор Попов пресече пас и нахлу мощно към вратата на софиянци и стреля мощно с левия крак, но топката премина встрани от вратата. В 50-ата минута Септември поведе в резултата. Владимир Николов откри от пряксвободен удар. Само минути по-късно отново Владимир Николов покачи на 2:0 след груба грешка в редиците на Черно море. В 59-ата минута “моряците" изпуснаха добра възможност на намалят в резултата. След центриране от фаул и последвало разбъркване в наказателното поле, топката попадна в Георги Топалов, който от непосредствена близост не успя да намери очертанията на вратата. В 77-ата минута Данаил Стоянов върна едно попадение, след като получи добър пас от Денислав Ангелов и с техничен удар реализира за 1:2. В 80-ата Денислав Ангелов стреля с глава но встрани от вратата. Веднага след това Виктор Попов проби отдясно и стреля в близкия ъгъл, но топката се спря от външната страна на страничната мрежа на вратата на Септември. В 85-ата минута Тугай Неджет пропусна да изравни резултата. Влезлият през втората част футболист на Черно море получи топката в наказателното поле, но не успя да отправи добър удар от движение и кълбото излезе в аут. В последната минута на срещата “моряците" пропуснаха уникална възможност да вкарат мача в продължения. След ценмтриране в наказателното поле и последвалото разбъркване, топката попадна в Петър Вуцов, който от точката на дузпата стреля над вратата.

Черно море: Иван Дичевски, Йордан Радев(к), Георги Топалов, Антоан Вълчев, Виктор Попов, Петър Вуцов, Александър Георгиев (59-Тугай Неджет), Велислав Василев (54-Денислав Ангелов), Данаил Димов (55-Иван Иванов), Мартин Дичев (69-Данаил Стоянов), Мартин Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 107
03.06.2019
02.06.2019
19.05.2019
17.05.2019
15.05.2019
07.05.2019
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: