Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море със сребърните медали от турнира за Купата на БФС
Автор: Екип Varna24.bg 10:40 / 17.05.2019Коментари (0)1339
©
Отборът на Черно море завърши на второ място в турнира за Купата на БФС за родени до 2001 година. “Моряците" отстъпиха на финала срещу тима на Лудогорец след изпълнения на дузпи с 3:5. В редовното време двата тима завършиха при 1:1 на стадион “Трейс Арена" в Стара Загора. При дузпите разградчани бяха по-точни, като за варненци от бялата точка пропуснаха Велислав Василев и Павел Георгиев.

Тимът на Мартин Христов стартира по-добре срещата и още в 10-ата минута успя да поведе в резултата. След центриране отляво от фаул, вратарят на Лудогорец изби топката, която попадна на главата на Велислав Василев, а той от границата на наказателното поле я прати в мрежата за 1:0. Разградчани отвърнаха с удар извън очертанията на вратата.

Малко след това Николай Георгиев от Лудогорец стреля отдалеч в ръцете на вратаря на Черно море. В 28-ата минута след хубава атака за разградчани, Георгиев би в аут. За сметка на това варненци диктуваха събитията н терена, като всичко по-опасно в мача се случваше пред вратата на Лудогорец. На два пъти Денислав Ангелов бъркаше в последния пас, а в 37-ата минута Велислав Василев пропусна да вкара втори гол. Ангелов намери с диагонален пас Василев, който с ефектна странична нужица стреля на сантиметри от напречната греда. В 43-ата минута Черно море отново бе много близо до втори гол в мача. Тугай Неждет излезе сам срещу вратаря на Лудогорец и насочи топката покрай него, но тя се отби в страничната греда и излезе в аут.

Веднага след подновяването на играта Лудогорец успя да изравни. Николай Георгиев стреля от дистанция, но вратарят на Черно море Иван Дичевски изби в корнер. След изпълнението му обаче Петър Караангелов с глава направи 1:1. В 52-ата минута отново уникална възможност се отвори пред нападателя на Черно море Денислав Ангелов. Той получи топката от влезлият на почивката Мартин Минчев, но от около 7-8 метра фронтално срещу стража на разградчани стреля над вратата.

63-ата минута обаче късметът бе на страната на Черно море. Иван Дичевски излезе да боксира топката, но тя попадна в краката на футболист на Лудогорец, който опита да я вкара в опразнената врата, но играч на “моряците" изби топката от голлинията, до края на срещата положения имаше и пред двете врати, но така и нов гол не падна.

Сребърните медали на “моряците" връчи националния селекционер в тази възраст Ангел Стойков, а момчетата на Мартин Христов бяха със сълзи на очи.

Съставът на Черно море: Черно море: Иван Дичевски, Златин Станков, Даниел Стоянов, Росен Стефанов, Дамян Дамянов, Кристиан Парашкевов (70-Светослав Николов), Павел Георгиев, Иван Иванов (60-Радослав Златев), Велислав Василев, Тугай Неджет (46- Мартин Минчев), Денислав Ангелов (85-Джан Хасан).

Още по темата: общо новини по темата: 107
03.06.2019
02.06.2019
19.05.2019
15.05.2019
07.05.2019
01.05.2019
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: