Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Моряците" продължават да мечтаят за Шампионска лига! На финал са след късна драма!
Автор: Стойчо Генов 13:47 / 02.04.2019Коментари (2)1494
©
Късна драма в пловдивския квартал "Коматево" прати Черно море на финал за Купата на БФС при юношите от набор 2001. Това стана след победата на Ботев (Пд) с 2:1 над варненци в реванша. Първата среща във Варна завърши 1:0 за зелено-белите, които продължават напред заради гола си на чужд терен.

Припомняме, че победителят в турнира ще получи правото да участва в Младежката Шампионска Лига през сезон 2019/2020. Съперник на Черно море във финала ще е Лудогорец, който победи Сокол (Марково) с 2:0 в реванша и продължава напред с общ резултат 3:1.

Иначе мачът в Коматево тръгна отлично за футболистите на Ботев, които поведоха в резултата с автогол на Даниел Стоянов в 40-ата минута след остро центриране на Димитър Балинов - 1:0.

В 69-ата минута Благовест Данчев удвои аванса на жълто-черните с удар от границата на наказателното поле - 2:0.

След това попадение “моряците" се активизираха и пресираха съперника си в собствената му половина. Развръзката дойде в 93-ата минута. Кристиян Парашкевов центрира от фаул в наказателното поле, където Росен Стефанов с глава прониза стража на Ботев (Пд) за 2:1. В пеналтерията бяха абсолютно всички футболисти на двата отбора, включително и вратарят на “моряците" Иван Дичевски.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Иван Иванов, Даниел Стоянов, Росен Стефанов, Дамян Дамянов, Павел Георгиев, Александър Александров (65-Светослав Николов), Павел Георгиев, Велислав Василев, Джан Хасан (60-Радостин Желев -80 Кристиян Парашкевов), Тугай Неджет (55-Радостин Златев), Денислав Ангелов.

Още по темата: общо новини по темата: 107
03.06.2019
02.06.2019
19.05.2019
17.05.2019
15.05.2019
07.05.2019
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
От представителния тим до детския отбор на "Ботев"Пловдив се практикува този наивен стил на игра!Във всички отбори!Хора,годината не е 1958 когато Бразилия с технична игра с изцяло нападателен стил става световен шампион в Швеция.Нито е 1962-1963 когато стадион "Христо Ботев"е скандирал -"Тумби,Чико,Гунди -Г00ОЛ !!!".Времената са други и задължително трябва стила на игра да се промени спрямо годините в които живеем.Не ме разбирайте неправилно,не ми харесва стила на Хубчев,Томаш и сие.Абсолютно не!Винаги съм следвал правилото ,че една къща се гради от основите.Така ,че-първо висок и стабилен вратар,здрава защита,безкомпромисни дефанзивни халфаве и чак тогава атакуващи халфове и нападатели!Времето на романтичния,техничния и наивен футбол свърши!Следих в в събота двете дербита при 15-те - 17- те ,проследих и по-голямата част от двешния наивно пропилян шанс за класиране напред.Не съм оптимист ,че от школата ще се впишат в мъжкия тим готови ,научени футболисти,както навремето се наложиха бързо-бързо Коцето Костадинов,Бенкса,Митко Аргиров,Славчо Хорозов.Наско Маринов,Марин Бакалов,Митко Младенов....Времената са други и трябва всички да се съобразяваме с това за да има много по -рядко сълзи след наивно загубени мачове.Само "Ботев"!!!
+3
 
 
Това да им е за урок на момчетата,че когато играеш срещу толкова безидеен съперник не трябва да се извършват нарушения в близост до наказателното.Крис Добрев също носи вина,прекалено голямо его има вече за да играе в тази възраст.Навърза трима противникови играчи и вместо да стреля и да реши мача реши да лъже четвърти.Продължаваме напред както се вика.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: