Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Марк Клок: Не бих отказал на Левски или Лудогорец
Автор: Екип Varna24.bg 08:00 / 05.11.2015Коментари (0)1282
© Varna24.bg
Контузеният играч на Черно море Марк Клок се прибра в родната си Холандия, за да мине курс на лечение на контузения си глезен. Там той даде интервю за местното издание "Елф Воетбал", в което намекна, че може скоро да има нов отбор.

Самият той призна, че има интерес от български и чуждестранни клубове към него, а договорът му с "моряците" е до края на годината. Ако не се възстанови до средата на декември, той вероятно ще е изиграл последния си мач за варненци.

"В Черно море се изградих като основен футболист, участвам редовно в мачовете. Моята цел е да ставам все по-добър полузащитник с времето. Целта е отборът да се пребори отново за Купата на България, както и за високо място в класирането."

"Лично аз не бих казал "не" на информациите за интерес от страна на Левски и Лудогорец. Чувам и за интерес от Полша и Холандия. Не знам, за мен винаги е било мечта да играя в Шампионската лига. Визията и амбицията на клуба са важни за мен, а не парите. Те никога не са били водещи за мен."

"Искам следващият ми клуб да бъде с амбиции и да може да ми помогне да стана по-добър играч", сподели в интервюто си за изданието полузащитникът на Черно море.

Той разкри, че е добър приятел с двама играчи на Лудогорец. Това са Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки, като тримата са постоянно заедно, а това се обуславя от близостта на Варна и Разград.

"С Върджил и Джоди сме постоянно заедно, но това е нормално, защото двата града са на час път с кола. Или те идват при мен, или аз при тях. След това отиваме някъде, за да хапнем или да се позабавляваме. Наистина сме много добри приятели."

"А и времето сега е много хубаво в България и става за разходки. Все още е 15 градуса и приятелите ми от Холандия искат да дойдат тук. Направят ли го, няма да мога да ги изгоня после", споделя с усмивка Клок.


Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: