Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бат' Кольо: Жоро Илиев е добре дошъл в Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 12:02 / 11.11.2015Коментари (0)1441
© Varna24.bg
Треньорът на Черно море Никола Спасов открехна широко вратата за завръщането на Георги Илиев на "Тича". Спасов е заявил пред шефа на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов с още 15-ина ултраси, че опитният халф е добре дошъл в отбора. Както е известно, Жоро вече е свободен агент, след като договорът му с елитния китайски Шъдзяджуанг Йончанг изтече.

Бат' Кольо разговаря с привържениците по време на първото занимание в местността Аладжа манастир в понеделник. Запалянковците се срещнаха със специалиста, след като от фенклуба на "моряците" обявиха след загубата от Берое, че търпението им към треньора няма да продължава вечно. Те обаче уточниха, че никога не e ставало дума да искат оставката на Спасов.

Потърсен за коментар, Михайлов каза: "Първо искам да поясня, че никога не сме искали оставката на Никола Спасов. Това бе първото, което казахме на треньора, а разговорът ни протече в добър тон. След мача с Берое, афектирани от безобразното представяне, поискахме обяснение от Никола Спасов за слабата игра. Сега инициирахме среща, на която си казахме всичко, каквото имаше да си кажем. Основното е, че спечелените две купи не дават основание на феновете да се примиряват със срамното представяне на тима в мачовете от първенството. Ние имаме право и ще реагираме винаги, когато отборът не играе добре", каза Михайлов.

От своя страна Никола Спасов е обяснил, че това е реалният потенциал на настоящия отбор и че е имал интерес към доста български футболисти, които обаче не са искали да преминат на "Тича". Наставникът е обещал през зимата да бъдат привлечени 2-3 качествени попълнения.

Разбра се още, че контролата Черно море - Виторул в събота ще се играе от 14 ч. на реновирания стадион в Балчик.

Мачът трябваше да е във Варна, но "моряците" са уважили молбата на румънците да пътуват по-малко и приели да играят на перфектния терен на есенния лидер в Североизточна "В" група.

Междувременно Марк Клок се завърна от Холандия и вчера тренира на облекчен режим с "моряците". Същото направиха и другите двама, които се възстановяват от контузии - Марчин Буркхард и Симеон Райков.


Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: