Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Левски иска звезда на Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 08:33 / 17.12.2015Коментари (0)1495
© chernomorepfc.bg
Левски има сериозен интерес към нападателя на Черно море Матиас Курьор. Националът на Мартиника, който има и френски паспорт, направи силен сезон с екипа на "моряците", който продължи и от началото на настоящата кампания. Той има вече 7 гола на сметката си и е твърд титуляр в схемата на Никола Спасов, който го използва на няколко позиции. 

Матиас пристигна на "Тича" като крило, но заради проблемите в атака Спасов се принуди да го премести на върха на атаката и не сбърка. Курьор му се отблагодари със седем много важни попадения. Играчът се разписа по два пъти във вратите на Лудогорец и Ботев (Пловдив), а освен това вкара и на Монтана, Пирин и Локомотив (Пловдив).

Курьор има договор с Черно море до края на сезона, когато става свободен агент. Именно заради това от Левски вече сондират около нападателя и ще направят опит да го вземат още през зимната пауза. Спортният директор на "сините" Георги Иванов е в добри отношения с ръководството на Черно море и от "Герена" се надяват да успеят да привлекат играча за кромна сума още сега и да не чакат лятото. Иначе според transfermarkt.de цената на Курьор е 300 хил. евро.

Гонзо преди време разкри, че няма футболисти от родното първенство, които да будят интереса на Левски, но по всичко личи, че това не е точно така, а Курьор е един от играчите в плановете на "сините". Не е изключено софианци да предложат свой играч, който да поеме в посока "Тича" като разменна монета за трансфера на нападателя.

Левски има проблеми в атака и търси спешно футболисти, които да подсилят тази линия. На "Герена" разполагат с Умар Диаби, Линел Китамбала, Денис Махмудов и младия Илия Димитров. Както вече стна ясно, "сините" ще освободят Махмудов. Така Левски търси не само нападател, а и флангови играч, какъвто всъщност е Курьор.



Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: