Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Морето" стартира зимната подготовка на плажа
Автор: Екип Varna24.bg 17:07 / 06.01.2016Коментари (0)1384
© chernomorepfc.bg
Отборът на "Черно море" започна зимната си подготовка с 19 играча, сред които и трима юноши. Заради тежките атмосферни условия в морската столица и заснежените терени в града, "моряците" проведоха първото си занимание за годината на плажа, където условията не бяха по-благоприятни. Силният вятър, дъжда и мъглата не уплашиха варненци.

Иначе играчите се събраха в 14:00 часа на "Тича", където наставникът на "Морето" Никола Спасов и капитанът на тима Мишо Венков дадоха пресконференция пред журналисти и фенове на отбора.

Спасов разкри, че иска да привлече още нови играчи, като приоритет са българите. Припомняме, че за момента единственото официално ново попълнение в тима е любимецът на феновете Жоро Илиев.

"Започваме годината в тежки условия, надявам се в близките дни времето да ни помогне и атмосферните условия да позволяват да проведем по-адекватни футболни тренировки, но за съжаление в първите дни на годината това ще бъде трудно. Ще комбинираме между пясъка, гората и залите около Варна. 

Утре и вдругиден ще направим медицински изследвания на футболистите, които са тук. Играчите на които разчитах повече през сезона до сега получиха по-дълга почивка. Цялата група ще се съберем в понеделник, на 11-ти. Това се отнася най-вече за чужденците, а българите които бях освободил се явиха днес на тренировка, един от тях е Мишо Венков. 

За съжаление в първите дни ще се нагаждаме според времето и така ще провеждаме тренировъчния процес. След това имаме три дати за контроли, след което е планиран турнира в Балчик. За селекцията мога да кажа, че нещата се развиват добре, но за момента само Жоро Илиев е с подписан договор. Приоритет ми е да контактувам с български футболисти и ми се иска поне още двама български играчи да вземем до понеделник. 

Очакваме най-много двама чужденци евентуално да дойдат на проби. Това за чужденците обаче зависи и от това колко българи ще успея да привлека, защото няма да правим мащабна зимна селекция, но при всички положения искам да бъдем по-добре подсилени за пролетния полусезон. 

Искам селекцията ми да е по-добра от тази, която направих през лятото. Търся двама централни защитници и един нападател, евентуално. Според зависи от бюджета може да привлечем и един полузащитник. Най-много четирима човека търсим. Четирима освободих, четирима качествени искам да привлека", бе коментарът на Никола Спасов.

Мишо Венков пък пожела на себе си и съотборниците си здраве и визи за Европа.

"Пожелавам си да сме живи и здрави, както аз, така и моите колеги да нямаме контузии, за да можем да проведем една нормална и пълноценна подготовка. През първата част от сезона изиграхме някои колебливи мачове за наше съжаление. Надявам се през пролетта да играем по възможно най-добрият начин. Аз съм оптимист, че имаме възможност да гоним по-предно класиране, а защо не и визи за Европа. Това е нашето желание и се надявам да го постигнем", сподели капитанът.

Групата на "Черно море", която започна подготовка днес:

Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Педро Еуженио, Стефан Станчев, Траян Траянов, Михаил Венков, Мартин Костадинов, Дани Георгиев, Тодор Паланков, Бекир Расим, Стенио дос Сантос, Георги Илиев, Андреас Васев, Симеон Райков, Валентин Йосков, Живко Петков, Николай Минков, Стефан Иванов, Илиян Неделчев.


Още по темата: общо новини по темата: 101
23.02.2016
17.02.2016
17.02.2016
12.02.2016
12.02.2016
11.02.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: