Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Договорът му изтече, а той поиска нов! Ще го получи ли?
Автор: Стойчо Генов 10:04 / 16.11.2021Коментари (3)936
© БФС
Селекционерът на България Ясен Петров пое върху себе си цялата отговорност за катастрофалната загуба от Швейцария с 0:4 снощи. Пловдивският специалист обаче обяви, че иска да продължи да води националния ни отбор.

“Днес абсолютно нищо не се получи. Швйцария игра много силно, особено Шакири. Десният фланг ни направи доста проблеми. Поемам цялата отговорност. Непрятна загуба, с която завършихме годината. Отборът рухна. Нямам обяснение. Видяхте как бяха подкрепяни домакините, нямаше свободно място. Изведнъж рухнахме. Може би не съм направил правилните смени, може би съм закъснял, може би сме объркали състава", започна коментара си Ясен Петров.

"За нас беше важно да подмладим отбора и се случи. Но виждате, че срещу силни противници играта не се получава. Разликата в класите е огромна. Относно моя договор - моето желание е да продължим да работим и да си изпълним мисията. Да се надяваме, че ще дойдат по-добри дни", завърши селекционерът на България.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само това направихте, подмладихте отбора.Ама откъде да вземете играчи като ги има само на килограм.Ако се обърне внимание на 10-15 годишните и се подхванат както трябва и не се допускат мамитата на техни мачове, може и да се получи нещо след 10 години.Тези "майстори" сегашните, само по екскурзии ще ходят.
+1
 
 
Той в прав текст каза, че работи не за българския футбол, а за ръководството, което му гласувало доверие. Така че след като Михайлов бъде отхвърлен от съда като нелегитимен, договор с Петров няма да има.
0
 
 
Относно моя договор - моето желание е да продължим да работим и да си изпълним мисията. Да се надяваме, че ще дойдат по-добри дни", завърши селекционерът на България.Накратко-"МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА"!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: