Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Гонзо даде ироничен съвет на Бербатов и Мартин Петров
Автор: Екип Varna24.bg 08:43 / 20.06.2022Коментари (1)738
© Varna24.bg
Временният селекционер на националния ни отбор Георги Иванов - Гонзо отговори на критиките към него от страна на Мартин Петров.

"Той завалията, след футболната си кариера, не се е занимавал с футбол. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите. Само гледам и слушам как те ще управляват. Не съм видял да имат система. Първо трябва и те да поработят, да поносят таблата. Конгрес ще има, когато го определи Съда. За момента те са фенове, които дават интервюта. Те да се усетят малко. Те се припознават като тези "велики родолюбци", които плюят футболистите и националния отбор. Те са под нивото на хората, които имат познания за футбол. Разликата между Бербатов и Михайлов ще бъде голяма, ако се стигне до конгрес", ядосан бе Георги Иванов.

"В България има 180 човека с про лиценз. Ще обсъдим нещата и тогава ще се вземе решението. В моята глава има решение, но трябва да го споделя с президента и комисията и сега няма смисъл да се говори за фаворит за национален селекционер".

"Няма шанс аз да съм селекционер, моята функция е друга. Аз казах, че футболистите толкова си могат, защото това бяха хора, които играят малко, и аз съм преценил, за да кажа това. Аз мога да кажа каквото си искам и ако видя Мартин Петров, ще му кажа в очите какво мисля за него. Никой не знае каква е програмата на Димитър Бербатов, те говорят само за това как ще управляват", допълни Гонзо пред БНТ.

"Не мога да разбера как могат да ги обвиняват, че те са плод на тяхното ръководство. Гонзо, ще ме извинява, но този човек го смятах за моралист и човек с достойнство, но явно бързо се е оплел в техните мрежи. Не може след мача да оплюеш тотално отбора и да казваш, че те не стават за нищо, а на другия ден си им треньор. Как ще ги мотивираш тези момчета? Просто нямам обяснение", коментира Петров.

"Гонзо, когато беше директор в Локомотив (Пловдив), каза, че това управление трябва да се изкорени. Той преди един мач на националния отбор, когато с Бербатов бяхме седнали зад президента, също ни потвърди, че "тези трябва да се изметат", но не можел нищо да направи. Миналата година на бенефиса на Ботев (Враца) ми го потвърди лично на мен. На такива хора казвам фурнаджийска лопата. Въртиш се, за да се нагаждаш", каза преди това Мартин Петров на треньорски семинар.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато неграмотни хора като гоВНзо са на ръководни постове и дават оценки и акъл на хора, които са похарчили милиони за наука и спорт, няма да имаме нито футбол, нито държава! Дай на простака власт и му гледай сеира.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: