Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Христо Бонев: Влюбен съм в играта на двама наши вратари
Автор: Стойчо Генов 09:30 / 19.11.2021Коментари (3)1450
© Varna24.bg
Легендата на Локомотив Пловдив и на българския футбол Христо Бонев - Зума направи равносметка на завършилия цикъл световни квалификации. България завърши на четвъртата позиция в група С и за пореден път няма да участва на голям шампионат, което се случва неизменно от 2004 година насам. 

“Не ми се иска много-много да разсъждавам за националния отбор, защото много негативни неща могат да се кажат и много малко позитивни. Виждате как в европейския футбол как много страни, които вие, журналистите обичате да наричате джуджета, започват да си вярват, че могат да станат великани, а великаните виждат, че това което хвърчи, не се яде…За нашият отбор какво да кажа? 

Борислав Михайлов казва, че сме на средно ниво. Аз мисля, че нивото ни е слабо и доста под средното. От това, което избра като футболисти Ясен Петров, по-добро нямаме. Казвате, че е дал шанс на 39 футболисти за една година. Това показва, че той търси и е стреми да намери най-качествените момчета, но колкото и да търси, няма да попадне на нещо по-сполучливо. Припомняте ми равенството срещу Италия и дали го отдавам на късмет? 

Като говорим за шанс във футбола, аз по-голям късмет от това, което гледах срещу Украйна в Одеса (1:1), не мога да си представя. В целия си живот не съм виждал такова нещо", коментира Зума пред “Мач Телеграф". 

“Ако трябва да отлича някого, бих казал, че съм влюбен в играта на двамата вратари - Даниел Наумов и Светослав Вуцов. Имат отлична фигура и физика и за поста, на който играят, имат и уменията, и ми изглеждат две много сериозни момчета. Израстване виждам и в братята Петко и Андреа Христови, които не се притесняват и от най-големите звезди във футбола", допълни почетният президент на Локомотив Пловдив.

За Кирил Десподов отдавна съм си казал мнението. Това момче може да играе в почти всеки европейски отбор", уточни пред вестника Христо Бонев. Според него проблемът на националния отбор не е в селекционера и той очаква Ясен Петров да бъде оставен да работи.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каточета коментариите,стигам до извода,че в момента всеки може да бъде треньор на на нац.отбор,след като нямаме качество.Според мен има истина,но по-голяма истина е и че няма прозорливост по отношение на това кои и кога да бъдат повикани дадени футболисти.Не сме с най-слабите футболисти,но.....
0
 
 
Според мен Ясен взима целия отбор до 21 и почва даги обиграва след 5 години може и да станат,но веки месец тренировки и контроли...Хърватска правят всяка година август камп и събират 4-5000 деца от 10 до 16 години раждани по цял свят...Следят ги от малки за Националния отбор Хиляди Български деца по света играят футбол,обаче оня пияница Перушан не си мърда пръста!
0
 
 
Лошото е, че ще продължаваме да сме слаби, като се има предвид, какви са резултатите на юношеските и младежката формация! И Ясен Петров може да има грешки, но нека видим с какво разполага!Да погледнем в кои отбори играеха играчите ни когато българския отбор беше добре и сега в кои отбори играят!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: