Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ивелин Попов за Ясен Петров: Аз такива хора не уважавам, за да си запази поста 10 месеца и журналистите имат вина
Автор: Екип Varna24.bg 14:06 / 25.07.2022Коментари (2)819
© Фейсбук
Ивелин Попов е част от инициативен комитет за играждането на паметник на легендата на Левски Георги Соколов. Попето говори на пресконференция за инициативата, мачовете с ПАОК, както и за новия селекционер на националния отбор Младен Кръстаич. Халфът на Левски, който е и бивш капитан "лъвовете" гостува в "Студио Дерби". Попето изрази увереност, че резултатите на националния отбор на България ще бъдат по-добри от тези, когато "лъвовете" бяха водени от Ясен Петров. Халфът отправи остри критики към бившия национален селекционер.

“Каквото кажа, обикновено се случва, имам поглед на нещата. Не го познавам Кръстаич, не съм му следил кариерата, не знам какъв футбол проповядва и иска да вижда, но съм на 99% сигурен, че ще има по-добри резултати от Ясен Петров. Това мога да го гарантирам и истината е такава", каза Ивелин Попов.

"За да си запази поста и да не го изгонят след 8 месеца, а след 10, журналистите също имаха вина. Много неща се случваха в националния отбор и никой не задаваше въпрос, никой не питаше, а когато видя футболистите отвътре, разказват всичко. Ако се интересуват малко повече, може да излязат много неща. Не може да се изтъкват причини, че не са викали даден футболист, защото не бил достатъчно весел за колектива. Това момчето си го каза, но мина и замина", добави още той.

"Когато става въпрос за такива неща, не може да очакваме нищо. Аз 26 или 27 мача не играя за националния отбор и имаме 3 победи, едната е с Гибралтар. Последните мои 26 мача, не казвам, че само аз съм причината, но имахме 10-11 победи. Как при Петър Хубчев тези футболисти се класираха за бараж, а сега модерното е “подмладяване", “дал съм шанс на 68 души". Две квалификации гонехме подмладяване, изведнъж започнахме да гоним резултат. Тотално сбъркана политика и система. Едно време се пишеше за режима кой го нарушава, какво правел. Базата е открита за всички, някой да отиде и да види за какво става въпрос при Ясен Петров. Говоря по този начин, заради неговото поведение към мен. Аз го изразих и преди месец, че аз такива хора не уважавам. Сега пак го заявявам, надявам се да го излъчите както го казах", каза Попов. 

Той говори и за Левски и за контузията, която го измъчва. Травмата не позволи на Попето да вземе участие в мачовете на Левски от началото на сезона. 

"Много хора, които сме вътре в клуба, очаквахме тази победа над ПАОК. Много хора знаят какво сме си говорили помежду ни. Атмосферата е добра. Знаете кой е треньор, кой е ръководител. Те много добре знаят рецептата как се побеждава в Европа", заяви полузащитникът на Левски.

"На финалната права съм по отношение на възстановяването ми. Контузията не беше лека, имаше разкъсани влакна на сухожилието. Благодарности към целия медицински екип на "Герена". Надявам се скоро да започна да тренирам и с момчетата. Под ръководството на Станимир Стоилов няма как да не тренираш сериозно.

Ако някой си позволи своеволия – един път, втори път и третият път си заминаваш. Не се вижда голямата амбиция в младите. Глобално го има този проблем. Самият проблем не е в базите, а в самите деца. Те нямат тази амбиция, не искат да се развиват и гледат лъскавата част на страната. Със седене във Фейсбук и Инстаграм футболист не се става. Има и други отбори със страхотна база, които не са произвели футболисти. Всички родители във всяко дете виждат Меси. Когато футболът ти е на първо място, нещата ще се получат. Като си малък имаш три задължения – да учиш, да слушаш родителите си и да тренираш", добави още той.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалък любител на кючеците и маанетата. Това е ивелин попов.
Aнонимен
на 25.07.2022 г.
0
 
 
Ти пък кой беше бе бездарник,че и нахален и прост
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: