Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
България загуби от Катар, Ники Михайлов допусна груба грешка за 1:2
Автор: Цвети Христова 11:09 / 27.03.2022Коментари (13)732
© Фейсбук
България загуби от Катар с 1:2 в първи мач от турнира, който се провежда в Доха. Двубоят се игра на стадион "Едюкейшън Стейдиъм", който ще приеме шест мача от предстоящото световно първенство по футбол.

Домакините създадоха повече опасности в началните минути на срещата. Те владееха повече топката и създадоха няколко интересни положения. След четвърт час игра катарците откриха резултата. В 24-ата минута Педро Мигел беше съборен от Васил Божиков в наказателното поле, а съдията посочи бялата точка. Решението беше потвърдено, след като ВАР прегледа ситуацията.

Акрам Афиф превърна отсъдената дузпа в гол за 1:0. Малко по-късно Николай Михайлов спаси с крак българската врата от второ попадение. В 42-ата минута Тодор Неделев изпълни майсторски пряк свободен удар, но вратарят на домакините Мешаал Баршам изби топката.

През втората част "лъвовете" се разиграха. Тодор Неделев шутира от дистанция, но топката прелетя над напречната греда. В 60-ата минута Кристиян Малинов изведе зад защитата Кирил Десподов, който с десния крак прати топката в катарската врата за 1:1.

В 75-ата минута капитанът Николай Михайлов допусна груба грешка. Той тръгна да боксира топката след центриране, но бе изпреварен от Буалем Хуки, който вкара с глава за 2:1.

Срещата е част от турнира, в който участват още отборите на Хърватия и Словения.



Стартов състав:


България: Николай Михайлов, Иван Турицов, Андреа Христов, Петко Христов, Васил Божиков, Кристиян Малинов, Георги КостадиновТодор НеделевКирил ДесподовСпас Делев, Мартин Минчев 

Резерви: Светослав Вуцов, Мики Орачев, Кристиан Димитров, Борислав Цонев, Едисон Йорданов, Доминик Янков, Георги Йомов, Алекс Петков, Атанас Илиев, Георги Минчев, Илиан Илиев, Иван Дюлгеров

Селекционер: Ясен Петров

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Докато Тошку тъпото е национал, ще така. Станакме пансион за некадърници.
+4
 
 
Това не е футбол. Ясен е напълно компрометиран. Ходене, бавни и неточни пасове на крак, никаква бързина и идея. Хоризонтални пасове, връщане на вратаря и безцелни изритвания. В Гибралтар-Фарьорски о-ви имаше повече футбол.
+5
 
 
Да живее БФС-то, да живее Боби-то, да живее Ясен-чо, който много добре знае кой го е назначил (и му се отблагодарява, както може). Наздраве на компанията. Среща в ресторанта на Ники-то Михайлов в сградата на БФС-то.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.03.2022 г.
+5
 
 
Само с един Тошко не става.. Ясен веднага стана подлога на корумпираното бфс, гледам бидоня и той в състава, пускат се "чужденци", които не помирисват терена в техните отбори.. Абе, пълен провал! Явно това бфс трябва да се изрине, сега се имат за недосегаеми. Жалки, дребни душици - Перуката, Лечков наркомана, Костадинов, Венци толупа..всички!
+7
 
 
Ясене,за нищо не ставаш,ама абсолютно за нищо! Слагач нещастен! Катар имат последни 7 мача с европейски отбори, от които 6 загуби и един равен с...Люксембург! Безумни грешки по състава, за тактика изобщо не говорим,но с това ръководство ....толкова! И изобщо не ми говорете ,че причината е в липса на материал!
Aнонимен
на 27.03.2022 г.
+8
 
 
Пародията на баджанашкия отбор няма край! Виц!
+1
 
 
За нищо не стават .Катар ни вкара два а Хърватска колко ще ни шибне.
+9
 
 
Грешката не е на малката перука а на Ясен. Защо изобщо го вика в отбора. Нали уж обиграва нов, млад отбор?! Или се ОТБЛАГОДАРЯВА НА ПЕРУКАН?! Досега Ясен има 4 равни и 5 загуби.
+9
 
 
С това "високо ниво" на управления на българският футбол и с наличният материал...резултатът е очевиден! С наличният материал, толкова! Продължаваме да чупим всякакви анти-рекорди с българският национален отбор и да се задоволяваме...с някаква уж прилична игра срещу Катар...абе, къде е Лом, къде е Лондон?!?Каква футболна величина е Катар? Хората не пускат Доминик Янков в клубният му отбор, тука го пускаме да играе! Чужденците-национали не играят в клубните си отбори в чужбина, тука са титуляри...А за оня извънгабаритният вратар, даже не ми се коментира. В такива мачове да беше пуснал един Светльо Вуцов отколкото тоя тулуп! Е, докато има тази прословута шуро-баджанащина в националният отбор...ще сме си на това дередже и ще продължаваме да дълбаем това бездънно дъно все повече!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: