Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Ясен Петров "хвърли кърпата": Извинявам се, нямам правото да остана!
Автор: Стойчо Генов 00:06 / 06.06.2022Коментари (6)840
© БФС
Селекционерът на националния отбор Ясен Петров подаде оставка веднага след срамната загуба от Грузия с 2:5 в турнира Лигата на нациите.

Ето какво заяви пловдивчанинът сред края на мача в Разград:

Искам да благодаря на хората, които дойдоха на стадиона. Аз нямам моралното право да остана. Дано дойде човекът, който ще успее. Да, категорично - това е последният ми мач.

Нямам правото, нямам правото. Необясними грешки в защита. Нямам идея наистина защо се получи така. Днес беше една от лошите вечери в българския футбол. Извинявам се на българските зрители.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак се вглеждаме в дребни детайли, а не виждаме основния проблем. След 2000 г., когато в България и на изток от България се случиха сериозни промени, на футбола и волейбола беше обявена открита война. Защо точно тези два спорта? Защото те бяха източник на голяма национална гордост. Защото до голяма степен заради тях на никой нямаше даже да му мине през главата да вее или да си лепне на колата чуждо знаме. И изведнъж с ДС операцията по разбиването на дясното, засилването на носталгията и инсталирането на ченгета и превръщането на страната в една голяма сарайска библиотека се оказа, че "случайно" точно националните по футбол и волейбол тръгнаха бързо надолу. "Случайно" във футбола се инсталираха най-големите некадърници и станаха несменяеми, както и едно инженерче във волейбола. "Случайно" хора като Бербатов и Казийски станаха ненужни. Било смяна на поколения, свършило се наследството от едно време, щяли да се вземат мерки, били много скъпи спортове, държавата изнемогвала, ала-бала. През това време обаче България нямаше проблем да си остане на топ ниво по художествена гимнастика. Спечели зимни олимпийски медали за първи път в историята си, а зимните спортове не са хич от евтините за развиване. Развиват се и доста други спортове, които през 90-те изобщо ги нямаше никакви. Футболът и волейболът обаче станаха опасни, защото пълнят стадиони и зали. На запалени тълпи с български знамена е много трудно да обясняваш, че сме били малък народ, че е патриотично да сложиш и друго знаме до българското, че сме били освобождавани често. Как да го кажеш, когато някой като Стоичков в пряк ефир казва, че сега ние освобождаваме от ангажименти за световното на 9-ти. Интересно, че точно след онази победа с 1-0 повече не се класирахме на Световно. Сигурно пак е случайно.
+1
 
 
Ясен не е виновен. Той просто беше поредния треньор. Скоро ще разберем следващия, който ще свърши също, като предшествениците си! Каквато държавата, такъв и футбола.
0
 
 
Яската не е виновен-да хвърлят кърпата треньорите в школите които са ги учили тези като деца и юноши преди 10 години-никаква идея как да се движат без топка-вечно закъснели и гледащи мача отблизо-лошото е че в школите е същото-треньорите са незнаещи и неможещи-ходят само за да си вземат заплатата
на 06.06.2022 г.
-1
 
 
Това е резултата след като във водещите отбори има по 1 - 2 ма българи
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: