Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
БФС обяви какво се случва с Ясен Петров
Автор: Стойчо Генов 17:16 / 15.12.2021Коментари (0)858
© Plovdiv24.bg
На първото си редовно заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз прие проект на правилника за работа на ръководния орган на съюза, както и новото организационно структуриране на ИК.

Членовете на Изпълнителния комитет се запознаха с отчета на националния селекционер Ясен Петров за резултатите и извършената работа в периода януари-декември 2021 г., както и с целите за идната 2022 г.. Те включват преследване на задължително първо място в групата от Лигата на нациите, продължаване на политиката за интеграция на перспективни млади футболисти и разширяване на скаутското звено към националните отбори.

На следващото заседание на ИК през януари 2022 г. членовете на ръководния орган на БФС ще дадат своята оценка за извършеното дотук от щаба на мъжкия национален отбор и ще вземат решение за продължаване на съвместната работа, се казва в официално съобщение на футболната ни централа.

На днешното си заседание Изпълкомът одобри и новата административна структура на Българския футболен съюз, изработена според препоръките на УЕФА и в тон с политиката за модернизиране работата на всички европейски футболни федерации. В новата административна схема основна роля заема мениджър "Стратегическо управление“, а функцията "Технически директор“ ще включва и унифициране на политиката на треньорите на различните национални отбори с цел ясна тактико-техническа философия и по-лесна интеграция на футболисти в различните възрастови групи.

Структурата също така открива и нови позиции като ръководител отдел "Спортна наука“ и ръководител отдел "Трансфери“, пряко подчинен на директора "Първенства и турнири“.

Новата административната пирамида е съобразена с проекта "Футболни федерации на бъдещето“ на УЕФА, в който БФС е сред първите активни участници. Идната седмица високопоставени представители на УЕФА ще се срещнат с оперативното ръководство на футболния съюз за стартиране на процеса по модернизиране на работата.

Членовете на ИК утвърдиха проекта за международен календар за 2022 г. и единодушно приеха кандидатурата на доц. д-р Емил Атанасов за нов директор на Българската треньорска школа по футбол.

Още по темата: общо новини по темата: 145
10.01.2024
20.11.2023
19.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
16.11.2023
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: