Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черно море изпусна Етър на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 22:30 / 27.07.2019Коментари (0)1946
©
Черно море изпусна да победи Етър в мач от 3-ия кръг на Първа професионална лига, игран на стадион “Тича" във Варна. Централният бранител Хантакиас реализира за 1:0 в 23-ата минута при дебюта си с фланелката на “моряците", а в 80-ата Даниел Младенов измъкна точката от варненци. Това бе и единственото положение за Етър в мача.

Илиан Илиев и компания могат да съжаляват, че не взеха трите точки, защото през целия мач бяха по-активният тим и имаха още дозина много чисти положения за гол.

Мачът започна с тотално игрово превъзходство от страна на Черно море. Действията на терена се развиваха почти изцяло в половината на Етър и това даде резултат ое през първата част. В 24-ата минута след центриране от корнер Димитриос Хантакиас надскочи Фло Боджадж и с глава откри.

Последваха скоростни атаки на Иса и Ндонгала, но късметът покри състава на гостите. Ндонгала се озова в прекрасна позиция за стрелба в средата на полувремето, шутира, но кълбото се отби в тялото на Даниел Младенов. Футболистът на Черно море претендираше за игра с ръка, като повторенията доказаха, че такава наистина е имало, макар и по-скоро без умисъл. Преди почивката Иса можеше да удвои преднината на домакините, но се оказа с няколко сантиметра зад последния в отбраната на великотърновци.

Така до паузата между двете полувремена Черно море разполагаше с аванс в резултата. Втората част не се различаваше особено много от предходната, като предимството на домакините не само се запази, но ако не бяха пропуските на Андраде и Ндонгала, можеше да бъде удвоено. Впечатление направи и представянето на влезлия като резерва Кардосо. По-малко от минута след като той се появи на терена стреля силно, но вратарят на Етър спаси. По-късно продължително разбъркване доведе до хаос в полето на Иванов, който на първо време изби топката, но последва добавка на Иса. Щастлив рикошет в тялото на негов съотборник лиши варненци от нов гол във вратата на Етър. Амбициите на домакините бяха попарени в 77-ата мин. , когато 1:1 направи Даниел Младенов. Той се разписа с глава след центриране по десния фланг на атаката на гостите. Това бе и първата по-сериозна опасност пред вратата на варненци в целия двубой.


Още по темата: общо новини по темата: 203
09.07.2020
07.07.2020
06.07.2020
03.07.2020
27.06.2020
27.06.2020
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: