Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черно море не успя да прекърши Славия на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 11:12 / 03.08.2019Коментари (0)1448
©
Черно море завърши 0:0 при домакинството на Славия в мач от 4-ия кръг на efbet Първа лига, игран на стадион “Тича" във Варна. “Моряците" търсиха трите точки през целия двубой, докато съперникът накъсваше играта с груби фалове, търкаляне по тревата, бавене, провокации и всякакви други прийоми извън феърплея. В крайна сметка грозният “футбол" на гостите се оказа достатъчен за точката в тази среща, а за домакините остана разочарованието, че не стигнаха до победата. “Белите" доиграха последните 10 минути и 5-те продължение с човек по-малко, след като за втори жълт картон бе изгонен Димитър Велковски.

От самото начало на срещата играчите на Славия приеха играта в собствената си половина. В 10-ата минута Исмаил Иса получи топката на фланга, финтира футболист на “белите", пусна пас по земя към Аристот Ндонгала, който стреля, но слабо и право в ръцете на вратаря. В 40-ата минута Патрик Андраде отправи топовен изстрел от дистанция, като топката профуча много близо над напречната греда. Малко преди почивката “белите" записаха първия си точен удар, който обаче бе спасен без проблеми от Иван Дюлгеров.

В 52-рата минута Панайотов пусна пас по земя към Исмаил Иса, който догони топката в малкия пеналт, но въпреки че легна на шпагат, не успя да я засече. Само 4 минути по-късно Мартин Минчев отигра технично центриране към фланга и пусна топката успоредно на вратата, където Исмаил Иса изпревари бранителя Гамаков и успя да нанесе удар, но топката срещна крака на легналия на шпагат защитник на Славия.

Дани Кики можеше да донесе трите точки за своите, в продълженията на мача. Халфът на варненци бе фаулиран в наказателното поле, но главният рефер отсъди нарушението на 5-6 метра извън пеналта. Въпреки това Кики отправи добър изстрел от прекия свободен удар, но стражът на гостите успя да спаси.

Така Черно море заема втора позиция в класирането с актив от 8 точки, колкото има и Арда, но е с по-лоша голова разлика. В следващия кръг “моряците" гостуват на Ботев Враца. Срещата е на 9 август, петък от 18 часа.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мирослав Енчев, Димитриос Хантакиас, Цветомир Панов, Аристоте Ндонгала (55-Дани Кики), Патрик Андраде (72- Йонуц Няго), Васил Панайотов (83-Жордао Кардосо), Мартин Минчев, Родриго.

Още по темата: общо новини по темата: 203
09.07.2020
07.07.2020
06.07.2020
03.07.2020
27.06.2020
27.06.2020
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: