Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море препъна хегемона Лудогорец в Разград
Автор: Екип Varna24.bg 22:10 / 07.12.2019Коментари (0)1426
Отборът на Черно море бе много близо да нанесе първа загуба на Лудогорец през този сезон. “Моряците" водиха в Разград до 84-ата минута след гол на Фахд Актау, но допуснаха изравняване. В крайна сметка двата тима завършиха 1:1. В 90-ата минута пък домакините останаха с човек по-малко заради груб фаул без топка на Сисиньо, който се прибра в съблекалните преди последния съдийски сигнал.

Треньорът Илиан Илиев започна с всичко най-добро срещата. На вратата бе Миодраг Митрович, а пред в центъра на отбраната си партнираха Даниел Димов и Димитриос Хантакиас. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Фахд Актау. В средата на терена оперираха Патрик Андраде и Мехди Букаси, а по крилата Стефан Станчев и Мартин Минчев. На върха на атаката бе Исмаил Иса, а зад гърба му действаше Родриго Енрике.

Черно море създаде първата опасност в мача. В 4-ата минута Фахд Актау центрира отляво по земя в наказателното поле, но Родриго Енрике се размина с топката очи в очи с Пламен Илиев. В 13-ата минута Лукоки излезе на добра позиция срешу Митрович, но стражът бе на висoта и успя да хване топката. Шест минути по-късно варненци отново направиха непростим пропуск пред вратата на Лудогорец. Актау намери добре Исмаил Иса в наказателното поле, но той не успя да засече добре топката, която излезе много близо до страничната греда пред погледа на вратаря Пламен Илиев.

В 28-ата минута Лукоки стреля с глава, но кълбото премина много близо покрай вратата на Митрович. В 35-ата Лудогорец пропусна да поведе в резултата. Марселиньо беше изведен сам срещу вратаря, но стреля покрай вратата. В 43-ата минута Родриго центрира отдясно, а топката някак стигна до Фахд Актау, който от близо прониза стража на домакините за 1:0. Малко след това Родриго получи контузия и на почивката бе заменен от Емил Янчев.

В 54-ата минута Вандерсон пусна пас към Кешеру в наказателното поле, който не успя да овладее добре топката и Митрович успя да улови. В 58-ата минута Исмаил Иса се откъсна от отбраната на Лудогорец, нахлу в наказателното поле и от малък ъгъл отправи удар, но покрай гредата. В 75-ата минута домакините имаха претенции за дузпа. Топката тупна зад гърба на Патрик Андраде, отскочи и се удари в ръката на халфа на “моряците", но Кабаков прецени, че играта с ръка е неумишлена. В 81-вата минута Марселиньо засече с глава топката след центриране, но Митрович много майсторски успя да избие кълбото от под гредата. В 84-ата минута Лудогорец се възползва от численото си превъзходство и изравни. Даниел Димов бе изнесен на носилка, а Георги Кабаков не позволи на Димов да се върне в игра доста време и след продължително разиграване, Швиерчок отправи изстрел по земя и вкара за 1:1. В 90-ата минута Сисиньо получи директен червен картон за удар без топка срещу Исмаил Иса.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Виктор Попов, Даниел Димов, Димитриос Хантакиас, Фахд Актау (87-Жордао Кардосо), Стефан Станчев, Патрик Андраде, Родриго Енрике (46-Емил Янчев), Мехди Букаси, Мартин Янков, Исмаил Иса


Още по темата: общо новини по темата: 203
09.07.2020
07.07.2020
06.07.2020
03.07.2020
27.06.2020
27.06.2020
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: