Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Инфарктна победа със страхотен късен гол! Черно море отново в Топ 6!
Автор: Екип Varna24.bg 14:33 / 23.11.2019Коментари (0)1666
Черно море успя да измъкне трите точки при гостуването си на Славия в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. На стадион “Славия" в “Овча купел" “моряците" създадоха повече ситуации от своя съперник и логично стигнаха до успеха с 1:0. Попадението падна в 92-рата минута на срещата и бе дело на Исмаил Иса. Нападателят отбеляза с ефектно изпълнение на задна ножица.

Черно море създаде първата опасност в мача. Още във 2-ата минута Даниел Димов стреля със задна ножица, но топката премина над вратата. В 17-ата Галин Иванов опита изстрел, но не намери целта. В 24-ата Исамаил Иса отправи изстрел по диагонала, но отново кълбото мина в страни от вратата.

В 32-рата минута Мартин Минев не успя да се възползва от страхотна ситуация. Младият нападател на варненци получи пас отдясно, като топката се оказа спорна между него и стражът Георги Георгиев. Вратарят на “белите" се подхлъзна, и Минчев нахлу в наказателното поле и докато се двоумеше дали да подаде към Исмаил Иса или да стреля, се засуети и в крайна сметка не успя да направи нито едно от двете, пращайки топката в краката на притичалия бранител на Славия.

В 36-ата минута нова добра ситуация пред “моряците", но те отново не успяха да се възползват. Илиан Илиев-младши излезе сам срещу Георгиев, но вратарят на домакините реагира много добре и с крак успява да избие топката. Само две минути по-късно Илиан Илиев стреля към вратата на Славия, но неточно. Исмаил Иса бе много близо да засече топката на далечната греда, но в крайна сметка се размина с нея. През първата част Славия не създадоха нито една опасна ситуация пред Миодраг Митрович, като за първите 45 домакините имаха няколко опасни далечни изстрела, които не затрудниха вратаря на Черно море.

В 59-ата минута Родриго получи топката отляво и с поемането си излезе очи в очи със стража на гостите. Техничният бранител поробва нещо средно между удар и пас към далечната греда, където влизаше на скорост Исмаил Иса, но в крайна сметка не се получи и кълбото излезе в аут. В 67-ата минута Славия пропусна най-чистото си положение до този момент в мача. Топката стигна до национала в състава на домакините след рикошет, а последвалият изстрел бе точно в ръцете на Митрович. В 68-ата минута “белите" останаха с човек по-малко, след като Дюлгеров в рамките на 7 минути получи два жълти картона и бе изгонен. Малко след това Черно море успя да вкара топката във вратата на Славия, чрез влезлия на смята Дани Кики, но попадението не бе зачетено заради засада.

Страхотен пробив на Мартин Минчев по лявото крило в 79-ата минута. Футболистът на “моряците" стигна почти до аутлинията, но не успя да отправи удар или пък да комбинира със свои съотборник и бранителите на домакините отнеха. В 92-рата минута Исмаил Иса донесе успеха на варненци с уникален гол със задна ножица.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Стефан Станчев, Даниел Димов, Цветомир Панов, Виктор Попов, Васил Панайотов, Патрик Андраде, Илиан Илиев, Мартин Минчев, Родриго Енрике, Исмаил Иса.


Още по темата: общо новини по темата: 203
09.07.2020
07.07.2020
06.07.2020
03.07.2020
27.06.2020
27.06.2020
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: