Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Синът на Илиан Илиев избухна с два гола за Черно море
Автор: Стойчо Генов 00:15 / 03.07.2020Коментари (0)2341
Черно море записа успех с 4:1 при гостуването си на Царско село в мач от Група А на плейофите в efbet Лига. Две попадения за “моряците" реализира Илиан Илиев – младши, а по едно отбелязаха Матиас Курьор и Исмаил Иса. През целия двубой варненци контролираха срещата и заслужено се поздравиха с успеха. Последните петнадесетина минути от мача Черно море изигра с човек по-малко, след като червен картон получи Мирослав Енчев.

Черно море започна силно срещата и още в 5-ата минута “моряците" откриха резултата. Васил Панайотов намери Илиан Илиев – младши, който реализира за 1:0 навръх рождения ден на своя баща. Малко след това Родриго навлезе опасно в наказателното поле и се опита да намери Исмаил Иса, но пасът му бе блокиран.

В 14-ата минута Исмаил Иса отправи опасен удар по диагонала, но топката премина много близо покрай далечната греда. Две минути по-късно Мирослав Будинов бе изведен на добра позиция леко вдясно по атаката на Царско село, но точно преди да нанесе удар, топката му бе избита от притичалия Стефан Станчев.

В 19-ата минута Черно море успя да вкара втори гол. Цветомир Панов проби отляво и центрира в наказателното поле, където Джони Пласид изби топката към Илиан Илиев – младши, който я заби в мрежата за 2:0.

В 26-ата минута Царско село можеше да намали резултата след индивидуален рейд на Андерсон Кордейро. Бразилецът отправи опасен удар от малък ъгъл, но Миодраг Митрович успя да спаси. В 35-ата минута Царско село намали резултата от дузпа, отсъдена за спорен фаул в наказателното поле срещу Георги Минчев. Именно той превърна 11-метровия удар в гол.

В 50-ата минута Черно море можеше да вкара трети гол. Матиас Курьор получи пас вляво, върна топката към Патрик Андраде, който финтира бранител и стреля, но стражът на домакините с пръсти успя да избие в корнер.

Малко след това Матиас Курьор вкара топката в мрежата на Царско село, но главният рефер не зачете попадението. След центриране от корнер Даниел Димов свали топката с глава към Матиас, който с глава я заби в мрежата, но Валентин Вълков отсъди нарушение. Това провокира протестите от страна на футболистите на Черно море и целия щаб на варненци, след което наставникът Илиан Илиев получи жълт картон.

В 61-вата минута Черно море препарира домакините с трети гол, от идентична ситуация като тази при незачетеното попадение. След изпълнение на свободен удар Даниел Димов свали отлично топката за непокрития Матиас Курьор, който от броени метри нямаше как да сбърка за 3:1. В 67-ата минута Мартин Кавдански засече центриране от корнер и заби топката в гредата.

В 73-ата минута Матиас Курьор подхвана опасна контраатака, намери Исмаил Иса вляво, който от движение насочи топката в близкия ъгъл, но тя срещна сглобката на вратата. В 77-ата минута, само две след като се появи в игра, директен червен картон получи Мирослав Енчев. Той бе изгонен за нарушение срещу откъсващ се футболист сам срещу вратаря Миодраг Митрович. Въпреки това “моряците" играха като равен с равен и можеха да реализират четвръти гол.

В 80-ата минута Исмаил Иса пропусна дузпа, отсъдена за нарушение срещу Матиас Курьор. В 87-ата минута Исмаил Иса се реваншира за пропуска от бялата точка и вкара четвърти гол за своя тим, с което оформи и крайното 4:1.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Даниел Димов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Цветомир Панов (75-Мирослав Енчев), Васил Панайотов (75-Мехди Букаси), Патрик Андраде, Матиас Курьор, Илиан Илиев, Родриго Енрике (78-Димитриос Хантакиас), Исмаил Иса.


Още по темата: общо новини по темата: 203
09.07.2020
07.07.2020
06.07.2020
27.06.2020
27.06.2020
25.06.2020
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: