Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море с класическа загуба при гостуването си на Левски
Автор: Екип Varna24.bg 22:36 / 15.09.2019Коментари (0)1560
Черно море записа загуба с 0:3 при гостуването си на Левски в среща от 9-ия кръг на efbet Лига, играна на стадион “Георги Аспарухов". И трите попадения в срещата паднаха през първата част, в рамките на 14 минути. “Моряците" вкараха топката в мрежата на “сините" на два пъти през първите 45 минути, но головете не бяха зачетени.

Трима дебютанти започнаха мача за тима на Черно море. Това са стражът Миодраг Митрович и бранителите Даниел Димов и Фахд Актау. За Димов това е пореден дебют с фланелката на “моряците".

Наставникът Илиан Илиев започна с Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на защитата си партнираха Даниел Димов и Димитриос Хантакиас. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво – Фахд Актау. В средата на терена играха Патрик Андраде и Васил Панайотов, а по крилата Мартин Минчев (вляво) и Цветомир Панов. В предни позиции бе Жоржиньо, а зад гърба му действа Родриго Енрике.

Черно море създаде първата ситуация пред една от двете врати. Цветомир Панов центрира в наказателното поле, където Мартин Минчев успя да се освободи от бранител, но се забави и бе затворен точно преди да отправи удар. В 10-ата минута Родриго центрира от корнер, Даниел Димов с глава продължи топката на задна греда, където Жоржиньо простреля стража на Левски, но попадението не бе зачетено заради нарушение на Димов в борбата за високата топка.

Паулиньо изведе Станислав Иванов на стрелкова позиция в пеналта, но силният му изстрел мина над вратата. В 21-вата минута дебютантите в състава на Черно море Миодраг Митрович и Фахд Актау не се разбраха в наказателното поле. Актау пое топката на гърди пред стража на варненци, но я поведе към вратата и при опита си да я изчисти, кълбото рикошира в крака на Иванов и влетя в мрежата на варненци за 1:0.

Само 10 минути по-късно Левски стигна до втори гол. Иван Горанов центрира отляво и Паулиньо от 5-6 метра с глава реализира за 2:0. В 34-ата минута още едно попадение на Черно море не бе зачетено от съдийската бригата. “Моряците" центрираха от пряксвободен удар в наказателното поле, Родриго с крак успя да продължи топката към Фахд, който вкара кълбото в мрежата на Левски. Голът обаче не бе зачетен заради засада на левия бек на варненци. В 39-ата минута след центриране от корнер топката стигна до Васил Панайотов, който малко зад точката на дузпата стреля на сантиметри над горния ляв ъгъл.

В началото на втората част Черно море пропусна много добра възможност да намали резултата. Мартин Минчев намери с диагонален пас Родриго, който центрира по земя успоредно на вратата, където Аристоте Ндонгала, не успя да намери топката от малкото наказателно поле.

В 63-ата минута Тиам получи и малко случайно топката зад гърба на бранителите на Черно море и въпреки вдигнатия флаг за засада, финтира стража на “моряците" и я вкара в мрежата. Логично гол не бе зачетен. 75-ата минута Патрик Андраде опита да изненада вратаря на Левски с удар от дъгата на наказателното поле, но точно в ръцете на Милан Миятович.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Даниел Димов, Димитриос Хантакиас, Фахд Актау (46-Аристоте Ндонгала), Виктор Попов, Васил Панайотов, Патрик Андраде (87-Емил Янчев), Мартин Минчев (78-Илиан Илиев), Цветомир Панов, Родриго Енрике, Жоржиньо.


Още по темата: общо новини по темата: 203
09.07.2020
07.07.2020
06.07.2020
03.07.2020
27.06.2020
27.06.2020
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: