Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
“Морето" спечели турнира “Илия Кирчев"
Автор: Екип Varna24.bg 17:29 / 09.09.2015Коментари (0)2043
© chernomorepfc.bg
На финала победителите надиграха градския съперник “Спартак”
Завърши 17-тото издание на футболния турнир "Илия Кирчев", който се провежда всяка година в памет на големия защитник на "Спартак" (Варна) и националния отбор.

Тимът на "Черно море" (набор 2003) спечели надпреварата, надигравайки с 1:0 във финалния мач "Спартак 1918". Двата отбора трябваше да определят шампиона в директен сблъсък след като бяха записали по 2 победи.

В турнира се включиха 4 отбора, като младите футболисти играха на принципа всеки срещу всеки. На 3-то място се класира отборът на "Юнак", а 4-ти останаха футболистите на "Одесос".

В герой за "морячетата" се превърна Иван Томов, който реализира единственото попадение в срещата след майсторско изпълнение на пряк свободен удар малко преди края на срещата.

Турнирът бе организиран от зоналният съвет на БФС и отдел "Спорт" към общината. Имаше купи и награди както на победителите, така и на всички участници.

Георги Мирчев, шеф на зоналния съвет на БФС-Варна, Кристияна Генчева, главен експерт на отдел "Спорт" към общината и Георги Иванов-Геша, бивш футболист на "Спартак" (Варна) връчиха и 4 индивидуални награди на участниците в турнира.

Самуел Стоянов от отбора на "Черно море" бе награден за най-добър вратар. Павел Стоев от "Спартак 1918" бе обявен за най-добър защитник на турнира и получи фланелка на патрона. Голмайстор стана Симеон Михайлов от соколите, а за най-полезен играч (MVP) бе обявен голмайсторът във финалния мач Иван Томов.

"Доволен съм. Всички момчета получиха шанс за изява. Някой играха повече, други по-малко. Горещото време малко ни повлия и последния мач ни беше тежичък, но въпреки всичко момчетата се раздадоха и съм доволен от всички", сподели емоцията си пред наш екип щастливият наставник на победителите Иван Николов.

"Както винаги стана един хубав празник, обикновено при децата в тази възраст целта е точно тази. Традиционно всяка година осигуряваме купи за отборите, топки и разбира се най-важното - фланелката с №3, с която е играл Илия Кирчев ще бъде връчена на най-добрия защитник от "Спартак", обясни Георги Мирчев.


Още по темата: общо новини по темата: 153
04.11.2016
28.10.2016
26.10.2016
24.10.2016
18.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: