Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море с трето място в Мини шампионска лига, Луканов хвали домакините
Автор: Екип Varna24.bg 18:26 / 26.06.2016Коментари (0)1566
© ДФК Звездичка
Химнът на Странджа "Ясен месец" огласи "Звездичка Арена" днес по обяд. Така гайдарската група към СОУ"Добри Чинтулов" - Бургас изпълни терена с български фолклорни ритми преди второто полувреме на финалния мач от Мини шампионска лига.

Турнирът се проведе в рамките на три дни и събра на едно място футболисти от Златоград, Черно море - Варна, Розова долина - Казанлък, Ботев -Враца, Черноморец -Бургас, Нефтохимик, Бургас спорт и разбира се - любезните домакини от ДФК "Звездичка".

"До сега не сме присъствали на такъв турнир. Организацията беше на изключително високо ниво. Малките футболисти играха с много хъс на терена. Децата са доволни, ние също. Благодарим на любезните домакини в лицето на ръководството на ДФК "Звездичка" и община Бургас", каза треньорът на Черно море - Варна и директор на ДЮШ Емануел Луканов.

Шампион на тазгодишното издание на Мини шампионска лига стана отборът на Черноморец. На финала играха с Ботев - Враца и победиха с 2: 0. Втори станаха Ботев -Враца, трети - Черно море. На четвърто място се класира тимът на Нефтохимик, а отборът на Звездичка зае пето място.

Всички участници получиха грамоти, медали, сувенири от бургаската школа, както и купи. Наградите бяха връчени от Председателя на зоналния съвет на БФС Николай Желев, Председателя на съдийската колегия Георги Виделов и от зам.-директора на ДФК "Звездичка" Христо Алексиев.

И както повелява традицията, всички след общата снимка поляха победата подобаващо със специално адаптирано за децата шампанско. В турнира имаше и персонални награди. Грамоти и почетни статуетка за най-добър вратар отидоха при двама състезатели - Ива Смайладарска от ФК "Златоград" и Любомир Василев от Ботев-Враца.

За най-добър нападател беше избран Кристо Яначков от Черно море - Варна. Футболистът от Черноморец Стефан Трайков стана най-добър халф. А Радослав Панайотов от ДФК "Звездичка" взе приза за най-добър защитник.

"Радостни сме, че успяхме със съдействието на община Бургас да направим този турнир. На терена си дадоха среща футболът, спортсменството, приятелството. Щастлив съм, че всичко това се случи на "Звездичка Арена". Искрено благодаря на всички, които уважиха нашия турнир", каза директорът на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев.


Още по темата: общо новини по темата: 153
04.11.2016
28.10.2016
26.10.2016
24.10.2016
18.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: