Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Моряците" удариха Черноморец (Балчик) с 4:1 като гости
Автор: Стойчо Генов 12:49 / 03.02.2021Коментари (0)1313
©
Черно море записа победа в първата си за деня контрола. “Моряците" удариха като гости Черноморец Балчик с 4:1. Точни за успеха бяха Николай Златев, Исмаил Иса,Васил Панайотов, Светослав Николов. В спаринга Илиан Използва предимно юноши от школата на клуба.

В 11-ата минута Черно море поведе в резултата. Исмаил Иса центрира остро отдясно на наказателното поле, където младият Николай Златев на скорост засече топката за 1:0. В 19-ата минута Черно море покачи резултата. След добра атака отдясно Мартин Милушев намери с едно Златин Станков, който изведе Исмаил Иса сам срещу вратаря и нападателят с прецизен удар вкара за 2:0.

В 25-ата минута Мартин Милушев получи топката в наказателното поле, напредна и извади кълбото за Исмаил Иса, който стреля, но стражът на домакините успя да спаси.

В 29-ата минута Черно море пропусна чиста ситуация за трети гол. След центриране от корнер Велислав Василев стреля от въздуха, вратарят изби, топката стигна до Исмаил Иса, който от малък ъгъл опита да реализира, но стражът на Балчик отново спаси.

В 32-ата минута Мартин Дичев се озова на стрелкова позиция и насочи технично топката към далечния ъгъл на вратаря, но тя бе отбита от бранител. В 34-ата минута Балчик намали резултата. След пробив отдясно топката стигна до Румен Николов, който с шпагат я вкара в мрежата на Георги Георгиев за 1:2.

В следващата атака Исмаил Иса проби отляво и центрира по земя в малкия пеналт, където Велислав Василев изпревари бранител и стреля, но право в тялото на вратаря.

В 40-ата минута Веселин Веселинов отправи топовен изстрел от границата на наказателното поле, но Георги Георгиев много ефектно успя да избие влизащата в сглобката на вратата топка.

В 48-ата минута Балчик създадоха опасност пред вратата на Георги Георгиев, но вратарят на Черно море отново бе на мястото си със сигурна намеса. В 67-ата минута Васил Панайотов стреля техничо от границата на наказателното поле, вратарят изби топката, тя попадна в Родриго Вилела, който от много близо стреля в тялото на стража на домакините.

В 73-ата минута Родриго Вилела получи дълъг пас отдясно, напредна и центрира топката към задна греда, където Велислав Василев навлезе на скорост и точно преди да вкара топката с глава, му бе изчистена от бранител. Веднага след това Мартим Милушев бе изведен на добра позиция в наказателното поле, но изстрелът му срещна тялото на вратаря.

В 83-ата минута Васил Панайотов подаде към Мартим Милушев в наказателното поле, който финтира вратаря, но бе съборен. Панайотов изпълни отсъдената дузпа и реализира за 3:1. Малко след това Родриго Вилела пропусна да реализира от добра позиция. В последната минута на мача Светослав Николов излезе сам срещу вратаря, финтира го и на празна врата оформи крайния резултат.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Стефан Станчев, Емил Янчев, Златин Станков, Мартин Дичев, Павел Георгиев, Васил Панайотов, Николай Златев (46-Родриго Вилела), Мартин Милушев (84-Наско Янков), Велислав Василев (75-Светослав Николов), Исмаил Иса (63-Радослав Златев).

Още по темата: общо новини по темата: 103
02.06.2021
30.05.2021
28.05.2021
21.05.2021
18.05.2021
17.05.2021
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: