Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
"Моряците" допуснаха обрат срещу Левски, но са само на една победа от бараж за Европа
Автор: Стойчо Генов 09:41 / 14.05.2021Коментари (0)744
©
Черно море загуби гостуването си на Левски с 1:2 в мач от 29-ия кръг на efbet Лига. “Моряците" допуснаха обрат на стадион “Георги Аспарухов, въпреки че играха силно и не заслужаваха да си тръгнат без точки от София.

Черно море започна със самочувствие срещата и още във втората минута създаде първата опасност пред вратата на Левски. Виктор Попов центрира в наказателното поле към Леандро Андраде, но точно преди да нанесе удар Ивайло Найденов го изпревари и изби в ъглов удар. В 5-ата минута Васил Панайотов изпълни технично пряк свободен удар, но Звонимир Микулич се намеси и спаси.

В 19-ата минута Илиан Илиев проби мощно отляво и центрира остро в наказателното поле, където Патрик-Габриел Галчев в опита си да изчисти топката за малко не си вкара автогол. В 29-ата минута Леандро Андраде напредна в половината на Левски, намести си топката и стреля от дистанция покрай десния страничен стълб. В 32-рата минута Родриго Енрике премина като на парад през двама играчи на Левски и отправи изстрел, който бе блокиран от Начо Монсалве. В 33-ата минута, след изпълнение на корнер и последвалото разбъркване в наказателното поле на Левски ,топката попадна в Зе Гомеш, който стреля, но много неточно.

В 35-ата минута Левски създаде първата си ситуация пред Георги Георгиев, която бе завършена с изстрел от дистанция на Ивайло Найденов, но топката прелетя над вратата.

В 41-вата минута Черно море откри резултата. Леандро Андраде проби по левия фланг, нахлу в наказателното поле и центрира по земя успоредно на голлинията, където Илиан Илиев реализира отблизо за 1:0. Радостта на “моряците" обаче не трая дълго.

Само три минути по-късно варненци направиха колективна грешка в защита и допуснаха изравняване. В 44-ата Патрик-Габриел Галчев центрира в наказателното поле, където Начо Монсалве стреля от въздуха, топката се отклони в тялото на Пабло Андраде и излъга Георги Георгиев за 1:1.

В 59-ата минута Здравко Димитров центрира в наказателното поле към Марин Петков, който стреля с глава покрай десния страничен стълб. В 64-ата минута Зе Гомеш се възползва от грешка в редиците на Левски. Нападателят на Черно море открадна топката, но стреля много силно и още толкова неточно. В 68-ата минута Звонимир Микулич се намеси решително, пресичайки скрит пас към Файсел Касми, като влезлият на смяна футболист бе много близо да играе с топката. В 79-ата минута Радослав Цонев центрира от фаул в наказателното поле, където Мартин Райнов стреля с глава, но Георги Георгиев спаси. Топката попадна в Живко Атанасов, който от съвсем близо не сгреши за пълния обрат в срещата. При центрирането от фаула двама футболисти на Левски бяха в засада, но въпреки това голът бе зачетен.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Стефан Станчев, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Пабло Гарсия (83-Исмаил Иса), Леандро Андраде (65-Файсел Касми), Родриго Енрике (84-Родриго Вилела), Илиан Илиев (60-Стефан Велев), Зе Гомеш.

Още по темата: общо новини по темата: 103
02.06.2021
30.05.2021
28.05.2021
21.05.2021
18.05.2021
17.05.2021
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: